Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vajon szellem lehetett?

Vajon szellem lehetett?

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel mikor el akartam aludni a Csillag Születik után úgy 10 óra után.

Oldalra fordultam behunytam a szemem és mire naggyából elaludtam volna ilyen kis halk kopogás volt még soha de soha nemvolt ilyen se alvás előtt se semmikor.

Olyan volt a kopogás mint amikor egy üveglapot a körmöddel kopogtatsz. Fölöttem van egy üveglapos kép rólam. Ez 3 szor fordult elő. Úgy beszartam mindegyiknél hogy 200 at vert a szívem és egyszerűen megmozdulni nem mertem.

Ha 4. szerre is kopogott volna komolyan mondom kifutottam volna a világból. Már fontolgattam a lámpa felkapcsolást.

Meg volt valamelyik éjszaka szintén elalvás előtt ilyen mély hörgő hangot hallotam az ágyam elejétől olyan 5 méterre lehetett.

2 szer hallotam és vége lett.

2011. ápr. 10. 11:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Bogár.Nem kell rögtön szellemnek betudni,tudom,izgi,de nem a valóság.Próbálj meg kicsit reálisabban gondolkodni,látszik,hogy még gyerek vagy.Bunkózáson kívül,komolyan mondva,ki fogod nőni,hidd el. (:

És ha szellem is volna?Akkor mi van?Nem tartott kést a nyakadhoz,nem kezdett el fojtogatni,és szerintem ha akarna sem tudna ártani neked,csak te félnél tőle,és ezért imádna őrületbe kergetni. Amúgy meg az is bizonyítja,hogy bogár,hogy csak este hallottad,amikor te is elcsendesedtél,és ezért már elő mert jönni,mert nem jelentettél veszélyt rá.De simán lehet molylepke is,bármi,rengeteg a lehetőség. (:

2011. jún. 1. 20:26
 22/22 dress9dora ***** válasza:
Sima ügy.De inkább nem megyek bele.A liftre szeretnék válaszolni:ha esetleg nem jönne ki belőle senki én csak simán meghúznám a vállamat és visszasétálnék a szobámba.Ezer és ezer féle műszaki hiba lehet.
2013. jan. 7. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!