Nagyon megrémültem, vajon mi lehetett ez?
Tegnapelőtt este, olyan éjfél körül ki kapcsoltam a tv-t, hogy húgom tudjon aludni, én még számítógépeztem, és rá vagy fél percre a tv visszakapcsolt o.O elsőre nem is foglalkoztam vele, majd mikor másodjára is ez volt nagyon megrémültünk. A távirányító tuti nem lehetett, mert nem volt a tv felé fordítva...
Ha lehet normális válaszokat várnék...
Táv lehetett mégiscsak, fehér falról simán visszaverődik a fénye. De lehetett a géped infra portja is (ha van benne olyan), vagy valami légköri túlfeszültség jelenség következtében fellépett elektromos zavar.
Legjobb kihúzni a tévét, médiaboxot stb. éjszakára, és úgy hagyni egészen délutánig, amíg meg nem jön az ember a munkából. Ezek az eszközök kikapcsolt állapotban is fogyasztanak, ha van belőlük több, akár 1..2 ezressel is megdobják a havi villanyszámlát.
2.! A gépház az íróasztalba van "beépítve" a monitor meg háttal a tv-nek, a távirányító ugyan a fal felé volt fordítva, viszont nem a tv-vel szembeni fal felé. Azóta szerencsére nem csinálja, remélem csak ennyi volt tök ijesztő volt...
köszi a válaszokat!
Utolsó! hmm nem tudom a "gond" annyi, hogy elég modern a tv-m, kb 2-3 éves
Remélem, hogy ez csak egy egyszeri este volt, és többet nem hozza rám a frászt :)
köszi mindenkinek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!