Ez mi lehetett? Még régebben történt, de nagyon foglalkoztat.
Még régebben történt,úgy 2 éve,tehát olyan 9 éves lehettem...Azt álmodtam,hogy az usziban háttal a vízbe ugrom,és úgymaradok...Nem tudok semmit csinálni,mozogni,levegőt venni feljönni a felszínre...A legfuribb az volt,hogy tudtam hogy álmodom,és féligmeddig már ébren voltam de nem tudtam semmit se csinálni...Próbáltam kiabálni anyukámnak de nem jött ki hang a torkomon...Álmomban a szüleim csak álltak a parton,nem csináltak semmit!Olyan 10 percig lehettem levegő nékül.Először nagyon pánikoltam mert akkor 100%-ig azt hittem hogy meg fogok halni..Utána arra gondoltam hogy taln szellem leszek és tovább élhetek(Akkor nagyon hittem a szellemekben most sem zárom ki hogy léteznek)
Végül felébredtem,úgy megkönnyebbültem mint az előtt még soha,de tuti hogy álmomban nem vettem levegőt mert amikor felébredtem és beszívtam az első lélegzetet az valami csodálatos volt (hogy mégse haltam meg)
Mi lehetett ez? Nagyon érdekelne.
11/L
Elmondhatod szüleidnek. Az nem árthat.
Elég sokféle dolog lehet, az orrbedugulástól kezdve, hogy rosszul fekdütél és esetleg a nyelved esett hátra, át azon hogy valamilyen alvászavar (az említett alvásparalizís, bár szerintem nem az, vagy apnoe).
Beszélj a szüleiddel, hogy nézzenek Rád néha, mikor alszol. Ha valami furát látnak, vagy mondjuk van valami hasonló élményed, akkor alváslabor (bár az most sem árt).
Nem kell félned, csak azért legyél óvatos
(alvásparalízis: [link]
Elsőre még valószínűleg nem halsz bele (az lenne a bölcsőhalál, csak ez felnőttnél ritka).
Valószínűleg csak agysérülést fogsz kapni (pár perces oxigénkimaradás miatt), ha továbbra is elhanyagolod.
Ha úgy ébredsz, hogy vadul ver a szíved és dől rólad a víz - akkor ez történt. Akkor adj hálát, hogy még élsz - és azonnal menj orvoshoz!
...bár én nem feltétlenül várnám ezt meg.
Felnőttnél? 11 éves vagyok :D
Mondom hogy azóta nem volt ilyen és azelőtt sem.
Ha arról álmodsz, hogy nem kapsz levegőt - akkor tényleg nem kapsz levegőt!
Mindegy, hogy közben azt is álmodod, hogy eltelt 10 perc, vagy nem álmodsz ilyet. Mindenképpen valamilyen orvosi vizsgálat lenne szükséges. Elsőnek talán az, hogy horkolsz-e?
Ha már semmiképpen sem akarsz orvoshoz menni, akkor szerezz egy automata magnót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!