Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Veletek is ez van??????????

Veletek is ez van??????????

Figyelt kérdés
Az van most velem hogy este amikor lefekszem de még félig ébren vagyok "kómázok,, xD akkor azt álmodom hogy egy sivatagos helyen leugrok egy szakadékba és arra hogy zuhanok nem emlékszem csak arra hogy érzem a szelet ahogy esek le. Amikor földet érek akkor összerezzenek és felkelek. Nagyon rossz. És amikor felkelek azt mondom magamban hogy hál' istennek csak álom. Jah és volt még veletek olyan hogy miközben álmodtatok tudtátok hogy álom?
2011. máj. 17. 19:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem azért van, mert visszazuhansz a testedbe!!!! Ezt felejtsd el!

Nagyon egyszerű oka van. Mikor elalszolsz, az idegrednszered egy másik módba kapcsol. Mindez miatt a testedben is változások történnek. Akkor vannak ilyen álmok, amikor ilyenkor leesik a vérnyomásod, a középfüledben lévő folyadék mozgása is megváltozik (ez felel az egyensúlyérzetért), vagy lelóg egy végtagod az ágyról. Mivel közben pörög az agyad ezt is beépíti az álomba (ami az emlékek és a fantázia egy sajátos keveréke) és ebből lesznek a zuhanásos álmok

2011. máj. 18. 12:17
 12/14 anonim ***** válasza:
én vagyok az aki az alvásparalízist írta, bocsi nekem hirtelen ez ugrott be:D bocsi a téves infóért:D
2011. máj. 18. 20:57
 13/14 IHLET9 válasza:

én jéggel szoktam ezt érezni: elcsúszok a jégen és hirtelen felrezdülök.

Mikor felrezdülök kiver a víz, és levegő után kapkodok :/ :))

2011. máj. 19. 18:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Mindkettő (tudatos álmodás és másik furcsaság is :P ) volt már, csak én azt álmodom, hogy leesek a lépcsőről, vagy lelőnek :(
2011. máj. 20. 21:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!