Veletek is ez van??????????
Figyelt kérdés
Az van most velem hogy este amikor lefekszem de még félig ébren vagyok "kómázok,, xD akkor azt álmodom hogy egy sivatagos helyen leugrok egy szakadékba és arra hogy zuhanok nem emlékszem csak arra hogy érzem a szelet ahogy esek le. Amikor földet érek akkor összerezzenek és felkelek. Nagyon rossz. És amikor felkelek azt mondom magamban hogy hál' istennek csak álom. Jah és volt még veletek olyan hogy miközben álmodtatok tudtátok hogy álom?2011. máj. 17. 19:51
2/14 anonim válasza:
Volt már ilyen. (kivéve a sivatagos részt)
3/14 anonim válasza:
Nekem olyna érzésem szokott lenni, mint amikor lelépsz egy lépcsőről és nem tudod h nincs semmi a lábad alatt. mintha zuhannék, és megkapaszkodok a takarómban :D
Amúgy nekem még nem volt olyan, sajnos. Ejj pedig néhány álmomból mit ki nem hozhattam volna egy kis tudatos álmodással :D
4/14 anonim válasza:
Ez a zuhanós dolog természetes! Azért van, mert már nem vagy ébren, de még nem is alszol, és hirtelen visszazuhansz a testedbe!
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi ! :D
2011. máj. 17. 20:20
7/14 anonim válasza:
Elég gyakran érzem ezt, olyankor rúgok egyet. Egyes elméletek szerint ez még abból az időből származik, amikor még a fákon éltünk és zuhantunk.
8/14 anonim válasza:
ezt egyáltalán nem nevezik alvásparalízisnek.Az teljesen más dolog. De a többit már tapasztalta mindenki(persze a sivatagos helyet kivéve) ez természetes dolog.
9/14 anonim válasza:
Én járdaszegéllyel szoktam ugyanezt álmodgatni néha-néha
10/14 anonim válasza:
"és volt még veletek olyan hogy miközben álmodtatok tudtátok hogy álom?"
Igen, már elég gyakorlott vagyok álmodásban :) De talán ma vagy tegnap álmomban azt mondtam valakinek, hogy na ez úgyis álom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!