Miért álmodom folyton lovakkal?
Rengetegszer álmodom lovakkal, és mindnek ugyanaz a tartalma:
Van egy lovam a hátsó kertben, de nincsenek megfelelő körülmények a tartásához. A ló mindig más színű, sokszor fekete vagy fehér, ritkán barna. Lovagolnék rajta, de nincs nyergem vagy kötőfékem, ezért szőrén ülöm meg, és egy madzagot vetek a nyakába, emiatt sokszor le is esek róla. De mindig vissza ülök, és folytatom a próbálkozást, ugyanis álmomban egyetlen célom van: lovagolni. Máskor meg lecsutakolnám a lovat, de nincs vakaróm vagy kefém.
Sokszor álmodom más helyeken is lovakkal, de hiába akarom, nem tudok rajtuk tisztességesen lovagolni. Vagy van nyereg de túl kicsi, vagy egyáltalán nincs, vagy a kötőfék hiányzik. Nagyon szeretem a lovakat és régebben lovagoltam is, titkos álmaim közé pedig egy saját paci tartása is tartozik de ez nagyon furcsa. Mit jelentenek ezek?
Hú, én is gyakran álmodom ehhez hasonlóakat. Akarok lovagolni, de elfogy a ló (én sem tudom hogyan), túl kicsi,leesem, ha jól emlékszem egyszer még ki is pukkant. Eddig SOHA nem tudtam álmomban lovagolni, pedig már 5 éve lovaglom igazából. Én is szeretnék saját lovat:)
Talán ezért álmodjuk mindketten ezt, mert szeretnénk, de nem kaphatjuk meg. (egyelőre!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!