Tegnap éjszaka más is rosszul aludt? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Én alig aludtam pár órát, és amikor megkérdeztem másokat, ők is panaszkodtak, hogy éjszaka csak forgolódtak. Mi volt tegnap éjszaka, hogy ennyire rosszul aludt mindenki?
Front vagy holdállás?
2011. ápr. 27. 20:30
41/52 anonim válasza:
Én is így jártam, olyan hajnali 2 óra körül aludtam el, és fél hétkor keltem. Szerintem is a front miatt lehetett, de valami más is álhatott a háttérben.
42/52 anonim válasza:
Tegnap éjszaka 30 percbe telt mire el tudtam pilledni (mert szerintem az csak pihenés volt). De nagyon rosszul aludtam én is .
43/52 anonim válasza:
Én aludni aludtam, de valami nagyon nagy marhaságot álmodtam... meg fel is ébredtem éjszaka.
44/52 anonim válasza:
Én is rosszul aludtam,de én tudom, hogy stresszelem magam a sulival.
45/52 anonim válasza:
ja és mikor reggel felkeltem még az órát sem tudtad értelmezni mert nagyon fáradt voltam
47/52 anonim válasza:
Hát én jól alvó vagyok, mégsem aludtam jól azon az estén.
48/52 anonim válasza:
Elárulnám,hogy én is keveset aludtam. 4 órát,és iskola volt az nap. Én arra gondoltam,hogy amiatt van,mert egész szünetben sokéig voltam fent,és teljesen hozzá voltam szokva hogy éjjel aludjak el.
49/52 A kérdező kommentje:
Utolsó! Én is pont erre gondoltam, csak hát túl sokan mondták most, így azt el is vetettem. :D
2011. ápr. 28. 18:19
50/52 Tom Benko válasza:
Kis valószínűségű esemény. Ha csak néhányan, vagy nagy időintervallumban elszórva panaszkodnának, fel se tűnne, mint ahogy eddig sem.
Egyébként egyes időjárási események hajlamosak alvási problémákat okozni, de ez alig emelkedik ki a statisztikai ingadozásból, kivéve a nagyon extrém változásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!