Tegnap éjszaka más is rosszul aludt? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Én alig aludtam pár órát, és amikor megkérdeztem másokat, ők is panaszkodtak, hogy éjszaka csak forgolódtak. Mi volt tegnap éjszaka, hogy ennyire rosszul aludt mindenki?
valami biztos volt mert én sem tudtam aludni egy szemet sem. reggel félkómásan felkeltem elindultam maszoklni de visszafordultam mert régi pánikroham tüneteim is előjöttek lefeküdtem akkor tudtam már aludni délután 1kor szedtem magam össze.máskor ha ilyen előfordult hogy nem aludtam véletlenül akkor sem voltam ilyen rosszul.
2011. ápr. 27. 22:00
33/52 anonim válasza:
Csatlakozom hozzátok, nekem sem ment az alvás.
Bár ittam egy kevéske colát napközben(én annak tulajdonítottam, mondjuk máskor simán aludtam tőle)
11 körül lefeküdtem, aztán fél 2 körül felébredtem, azután csak forgolódtam.Persze mire elaludtam volna, addigra kelhettem :)!
2011. ápr. 27. 22:05
34/52 anonim válasza:
Csatlakoznék. Én sem aludtam jól. Hamar elaludtam, de elég éber voltam végig. Én fronthatásra tippelek.
2011. ápr. 27. 22:08
35/52 anonim válasza:
:o nemvok egyedül...
Én is rosszul aludtam pedig aznap edzésem is volt amin kidöglöttem
2011. ápr. 27. 22:09
36/52 anonim válasza:
énse aludtam jól, de ez semmit nem jelent mert én soha nem tudok vmiért úgy aludni, hogy kipihent legyek.:(
2011. ápr. 27. 22:16
37/52 kepek válasza:
most ért ide a japán rádioaktiválomüzövégzetesméregsugár
2011. ápr. 27. 22:26
38/52 anonim válasza:
Én is jól aludtam.
Szerintem a mai világban az alvók 3/4-e nem alszik jól. Bármelyik nap megkérdezhetnéd, ki aludt jól, a többség sosem alszik jól. A sok stressz, egészségtelen életmód stb. Kérdezd meg holnap is, akkor is lesznek sokan, akik nem aludtak jól. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!