Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Csörgő kígyó mit jelent az...

Csörgő kígyó mit jelent az álmomban?

Figyelt kérdés
Múlt éjjel azt álmodtam,hogy a lakásban van egy csörgő kígyó és szaladok,ugrálok előle a lakásban,apukám meg próbálja "agyonütni".Nem tudom mit jelent ez az álom,de nagyon rossz volt.Nem apuval élek hanem a párommal és most hétvégén megyünk hozzá,és volt aki azt mondta a kígyó hosszú utat jelent,de én ezt nem találom sehol sem.
2011. ápr. 22. 06:53
 1/2 anonim válasza:

Én utána kerestem és ez jött ki.

kígyó

Az élethelyzetektõl és nemtõl függõen jelképezheti a okosságot, ravaszságot, a pénzt, szexualitást, az racionalitás hatalmát. Ha beteg ember álmában jelenik meg: legyõzi a betegséget. Ha fizikailag egészséges férfi álmában jelenik meg a fallikus jelentés kerül elõtérbe: a mérete utal az egyén önbizalmára. Ha nõ álmában jelenik meg: a hölgy kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet, átverhetik, visszafordíthatatlan lelki károsodást okozhatnak neki. Astrampsychos szerint jövedelmet jelent. Ha a kígyó megmarja az illetõt: nagy jövedelem, ha az illetõ agyonveri a kígyót: elveszti jövedelmét.

2011. ápr. 22. 07:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy utána kerestél:-)

Amúgy a betegség egyrészt megvan:pánikbeteg vagyok

lelkileg is kivagyok teljesen mert édesanyámat 3hónapja vesztettem el,és ez váltotta ki a pánikbetegséget.

2011. ápr. 22. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!