Álmomban megmart egy kígyó. Mit jelent?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy egy hatalmas kígyó megette a kutyámat, meg egy pár tárgyat, én meg átszaladtam a másik szobába, és kértem a szüleimet hogy segítsenek de ők csak ültek a konyhában és cigiztek, a kígyó meg utolért megmart, és meghaltam. Mit jelent ez? Előre is köszi
14/L
2010. aug. 30. 11:48
1/6 anonim válasza:
Azt, hogy hamarosan Hephaisztosz tűzgolyói elpusztítják Mátészalkát, miközben az antarktiszi Csillagkapu kinyílik és előlép belőle Baal és 30 Jaffa, majd eközben az Ori galaxisban, Ver Eger falujában kivégeznek valaki, mert a pincéjében talált egy Hírnök egy Ős Kommunikációs eszközt.
3/6 A kérdező kommentje:
azt hittem ide nem járnak dedósok.
2010. aug. 31. 17:57
4/6 anonim válasza:
Valaki akitől nem várnád el fog árulni, vagy hátbatámad!
6/6 anonim válasza:
Én is mostanában 2-szer álmodtam csomó kígyóval!
Először én mentem valahová és végig mellettem volt mindenféle nagyságú és formájú,de nem bántottak,aztán bementem egy házba ott is egy csomó volt,és egy szürkével elkezdtem szórakozni(a szemei előtt lóbáltam valamit) és erre megmart!
Másodszor meg (hosszú előzmény,nem írom le) anyukámat marta meg,őt kórházba is vittük!
Nem tudom,szerintem a betegség lehet nálam,mert mostanában mindenki beteg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!