Azt álmondtam hogy mamám meghalt mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy mamám meghalt, vízben voltunk ott laktunk a víz alatt mint minden ember, éltük rendesen a családi életünket, de egyszer csak anya megkért hogy szerezzek valami vízben termő bogyót és mamám ült anyám azt mondta hogy menjek oda hozzá és fogjam be a bogyókkal mamám száját és én megtettem. ama egyszer csak elájult, és meghalt. szörnyű bűntudatom volt, és utána felkeltem és sírtam. Ez mit jelenthet? Mi volt az a bogyó, mit jelen az ha valaki meghal az álomban, és miért laktunk vízben??????2011. ápr. 18. 13:02
1/6 anonim válasza:
Vegyél, vagy kölcsönözz egy Álmoskönyv-et. Jobbat nem tudok.
2/6 anonim válasza:
"az ha valaki meghal az álomban"- az sohase azt jelenti, hogy halál, azt se hogy te okoztál halált
ne legyen bűntudatod!!
? talán volt valami olyan, hogy sokat beszélt a mami és érzékelted a jelenlévőkön, hogy legszívesebben azt mondanák: fogja be a száját!!- de illendőségből nem mondták.. ??
ez lehet egy ok: te megérezted a tudatalatt mozgó vágyakat - álmodban ilyen furcsán jön vissza.
semmi rosszat nem tettél, ne búsúlj -vannak rossz álmok
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez már régebben történt, de azóta is foglalkoztat...
2011. ápr. 18. 13:58
4/6 anonim válasza:
A körítés jelentését (bogyó, víz) nem tudom, de ha valaki meghal álmodban, az konkrétan azt jelenti, hogy az illető (Mamád!) hosszú életű lesz. Online álmoskönyv, google, rákereshetsz :)
5/6 anonim válasza:
Megkerestem a neten és:
Halál: Hosszú életet jelent. Ha élő ismerősünk hal meg, egy biztosnak látszó ügy váratlan kudarcát jelzi. A halál azt is jelzi, hogy életünk egy szakasza lezárul, ideje új terveket készíteni. A halálfej óvatosságra int meggondolatlanságoktól.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy miattam keresgéltél :)))))
2011. ápr. 18. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!