Spyke93 kérdése:
Egyik nap azt álmondtam hogy anubis meglátogat és elakar kapni, hiába futotam utolért aztán egy pentagrammát festetem a földre és egy démonüző formula segítségével eltudtam küldeni. Elég érdekes ugye? :D
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 13:03
1/11 anonim válasza:
Igen... főleg mert a pentagramma az nem démonűző...
2/11 anonim válasza:
érdekesnek érdekes. Nemtudom, hogy jött össze a démonűzés, mert tudtommal Anubis nem egy démon
3/11 anonim válasza:
sikeresen összemostál 3 teljesen különböző dolgot...szép dolog az álom...Anubis amúgy tulajdonnév
4/11 anonim válasza:
Ne nézd többet a Nickelodeon-t!
:D
5/11 anonim válasza:
Egyik nap azt álmodtam, hogy Anubis meglátogat és el akar kapni. Hiába futottam, utolért, aztán egy pentagrammát festettem a földre és egy démonűző formula segítségével el tudtam küldeni. Elég érdekes, ugye? :D
Így kell helyesen írni, érdekes, ugye? :D
7/11 anonim válasza:
Kicsi szívem, álmodni bármit lehet. Én valamelyik nap azt álmodtam, hogy az idegenek megszállták a Földet és egy kis csapattal menekültünk, kezünkben fegyverek, de ránk találtak, egyikünket kinyírták.
Na, ezért ne nézzetek késő este Falling skies-t. :D
8/11 anonim válasza:
"Na, ezért ne nézzetek késő este Falling skies-t. :D" az jó sorozat? komolyan érdekelne
9/11 anonim válasza:
én az elejére lennék kíváncsi az álomnak szóval olvastam már Anubiszról de hogy kezdődött oda ment hozzád "Hello én vagyok Anubisz"
10/11 anonim válasza:
szerintem, megismerte a sakál/kutyafejről ,)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!