Mit álmodtál legutóbb?
Megint eszembe jutott egy.:)
Még régebben álmodtam,hogy elköltöztünk,vagy ott aludtunk pár ismerősünknél.Én a földön aludtam egy szobába.Reggel 4 vagy 5 körül meg vendégségbe jött egy másik ismerősünk.
Üdv!21:37 vok.
Megint eszembe jutott pár.:D
Még nagyon régen álmodtam ezeket,hogy valamilyen járvány volt és ha valaki lerúgott 2 gombát az megkapta.Én meg az iskolában voltam,és beszélgettünk a járványon.Kinőtt elém egy gomba,amit véletlenül lerúgtam.A tanár meg leszidott.Kinőtt elém egy másik gomba is,ideges lettem és azt is lerúgtam.Aztán az osztálytársaim hoztak két tálat.Az egyikbe kék folyadék,a másikba piros vagy zöld folyadék volt.Mondták,hogy nézzek bele.Belenéztem,és mikroszkópikus élőlényeket láttam benne.
Húú elég hülyeséf volt de leírom:
valami villában voltam szellemekkel de nem olyan rendes szellemek hanem mint ami megvan rajzolva! na, ott vooltak a tesóim is és ebédeltünkk a szellemekkel ! teljesen nyugodtan! mntha nem is szellemek lennének! ennyi! (soha nem álmodok hosszúúúú-t) :D
Bocs,közbe a másikat elfelejtettem leírni.XD
A másik az volt,hogy megszöktünk a suliból és egy halyón körbeutaztuk az Univerzumot,ami egy folyó volt.De ezt még évekkel ezelött álmodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!