Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit álmodtál legutóbb?

Mit álmodtál legutóbb?

Figyelt kérdés
Írd le, hogy mit álmodttál legutóbb, de , az összes álmodat leírhatod amire emlékszel!
2011. ápr. 12. 15:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Megint eszembe jutott egy.:)

Még régebben álmodtam,hogy elköltöztünk,vagy ott aludtunk pár ismerősünknél.Én a földön aludtam egy szobába.Reggel 4 vagy 5 körül meg vendégségbe jött egy másik ismerősünk.

2011. ápr. 17. 21:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Ugyan ezt nem most álmodtam, hanem évekkel ezelőtt, (kb. 2.-os koromban, most 19 éves vagyok), de még mindig erre emlékszem a legjobban. Tehát, pár osztálytársammal és Steven Spielberggel?!!! meglátogattuk a Dunát. Az hirtelen átváltozott egy kicsi tóvá, ami akkor a Balaton volt. Hirtelen felbukkant egy T-Rex, a tó valamiért 1 mp alatt kiszáradt, a T-Rex mindenkit megevett, rajtam kívül. Egy székben ültem akkor a parton, és végig nevettem, egyáltalán nem féltem. Engem azért nem evett meg, mert furcsának találta a nevem (ami egyáltalán nem az). Azt, hogy furcsállta a nevem, egy rejtélyes narrátor mondta be. Ezután felébredtem...
2011. ápr. 17. 22:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Üdv!21:37 vok.

Megint eszembe jutott pár.:D

Még nagyon régen álmodtam ezeket,hogy valamilyen járvány volt és ha valaki lerúgott 2 gombát az megkapta.Én meg az iskolában voltam,és beszélgettünk a járványon.Kinőtt elém egy gomba,amit véletlenül lerúgtam.A tanár meg leszidott.Kinőtt elém egy másik gomba is,ideges lettem és azt is lerúgtam.Aztán az osztálytársaim hoztak két tálat.Az egyikbe kék folyadék,a másikba piros vagy zöld folyadék volt.Mondták,hogy nézzek bele.Belenéztem,és mikroszkópikus élőlényeket láttam benne.

2011. ápr. 18. 14:49
 14/15 anonim válasza:

Húú elég hülyeséf volt de leírom:

valami villában voltam szellemekkel de nem olyan rendes szellemek hanem mint ami megvan rajzolva! na, ott vooltak a tesóim is és ebédeltünkk a szellemekkel ! teljesen nyugodtan! mntha nem is szellemek lennének! ennyi! (soha nem álmodok hosszúúúú-t) :D

2011. ápr. 18. 16:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Bocs,közbe a másikat elfelejtettem leírni.XD

A másik az volt,hogy megszöktünk a suliból és egy halyón körbeutaztuk az Univerzumot,ami egy folyó volt.De ezt még évekkel ezelött álmodtam.

2011. ápr. 20. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!