Évek óta ugyanaz a rossz álmom van. Mindig zuhanó repülőket látok, a földön állok közben. Mit jelenthet ez?
Átérzem, hogy mennyire unalmas, mert nekem is van egy visszatérő álmom, ami már évek óta tér vissza újra és újra. Én mindig háborúzok, de nem puskákkal, meg ilyenekkel, hanem középkoriasan, karddal. Rengeteg embert vagyok képes lemészárolni egy éjszaka alatt, csak az a gáz, amikor az ismerősök is áldozatul esnek nekem. Nekem az a szerencsém, hogy nem rémálom, és baromira nem unalmas. Mindig történetszerű és olyan, mintha egy filmet néznél, néha még történik benne más is az öldöklésen kívül. A lényeg, hogy rengeteg halott embert látok, levágott testrészeket és vért. Szerencsére ezektől nem iszonyodom, de fogalmam sincs, hogy miért álmodom újra és újra ezt. Mert ez elég gáz, főleg, hogy csaj vagyok :D Mert ha egy pasi álmodna ilyenről... De egy nő?
Ha meguntad, fordulj pszichológushoz szerintem, biztos helyre tesz. és ha sikerült, számolj már be nekünk majd róla kérlek :)Mert lehet akkor én is megpróbálom ezt a módszert, de egyelőre még nem zavar szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!