Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Gond ha élvezem a rémálmaimat?

Gond ha élvezem a rémálmaimat?

Figyelt kérdés
Egyfajta adrenalintöltetként élem meg őket általában ha vannak... Jelent valamit? :)
2011. febr. 12. 21:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Dehogy gond, inkább jó. Avass be lécci, miket álmodsz! (szerintem én is élvezném)
2011. febr. 12. 22:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Elég beteges.Alváskor pihennie kéne a szervezetnek nem további izgalmakat átélnie.
2011. febr. 12. 22:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha álmodban Te vagy a texasi láncfűrészes, akkor gond...
2011. febr. 12. 22:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is élvezem őket! Mikor felébredek, külön öröm visszagondolni rájuk. Én amúgy a horrorfilmeket, meg mindenféle pszichopata dolgot is élvezek. (Persze élőben nem élvezném gondolom, legalábbis ha én lennék az áldozat. De álmomban rendben van, attól úgysem lesz bajom.)
2011. febr. 12. 22:28
 5/11 anonim válasza:
Kifejtenéd jobban? Engem eléggé érdekel a dolog!
2011. febr. 12. 22:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Gyakran van úgy, mintha tudatosan álmodnék. Ilyenkor nem félek semmitől és belehajszolom magam a legrémisztőbb helyzetekbe, sőt, olykor szuperhős vagyok. Tudom az álmomban, hogy ez csak álom, és próbálok nem felébredni. Az egész roppant érdekes, és én is élvezem.
2011. febr. 12. 22:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Valószínűleg neked sem túl izgalmas az életed, vagy nem kerülsz olyan helyzetbe, ahol izgalom van. Én is élvezem a rémálmaimat, épp ezért, bár épp ezért nekem nem ezek a rémálmok, elvégre azok miatt rosszul kéne lenned. Én sokkal jobban parázok az olyan álmoktól, ahol van, amit nem tudok megmagyarázni, vagy olyasmit csinálok, amitől kiver a víz (pl egyszer a saját szülőm torkát haraptam át, mert vmi fura szörny lett belőle, ami nem látott, csak szagolgatott... -.-) de ha mondjuk egy csomó zombi üldöz vagy a sötétben szörnyek lesnek rám, az oké. xD

De lehet, hogy pont fordítva, és szimplán adrenalinfüggő vagy. :D az sem kizárt. :D

2011. febr. 12. 23:01
 8/11 anonim ***** válasza:
szeretem a rémálmokat. úgyse találok évekóta normális horrorfilmet.
2011. febr. 13. 11:46
 9/11 anonim válasza:
akkor is élvezetes lenne, ha meghal valakid, akit szeretsz? :(
2011. febr. 13. 13:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Mint már előttem jól megfogalmazták páran, tudom hogy álmodok, pontosan ezért nem félek, hanem ezt a plusszot, amit a félelem ad inkább átforgatom izgalomba. És mivel tudom hogy álmodom, ezért valamennyire tudom kontrolálni a dolgokat is odabent, ha valamit nem akarok az nem történik meg és kész.
2011. febr. 13. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!