Az jelent valamit, hogy napközben arról fantáziálok, hogy egy tábornok vagyok a katonaságnál és ott én irányítok és élvezem a hatalmat? 14/L
Csak azt jelenti, hogy vágysz a hatalomra.
Ha tudnád, hogy én miről fantáziálok..., de érdekes módon nagyon beleélem magam, néha órán a padban ülve emiatt elvigyorodok, vagy máskor ugrok egyet, sőt otthon fel-alá szaladgálok a szobámban, szintén ugrálok, az adrenalin- szintem nagyon felmegy. :) Nem tudom, hogy miért van ez.
18/F
Jaj nem vagy hülye! Én arról fantáziálok óra közben, hogy Jared Leto bandájának 30STM-nek fontos része vagyok mégpedig a managerük. És egy csomó koncertet adnak és én is ott vagyok velük mint barát. És egy csomót gondolkozom rajta vajon mi jár Jared fejében! :) Na ez, tényleg hülyeség! Szerintem se jelent semmit! Ez olyan szerintem mint az én fantáziám élvezetből gondolkodsz rajta! :)
13/L
egyikőtök sem dilis, tök jó hogy van saját világotok,lehet én is elkezdek majd egyet kiépíteni ráérős időmben
az a baj,hogy én nem tudom annyira beleélni magam és könnyen elkezdek mással foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!