Mit jelent ha más férfival álmodom?
Azt jelenti, hogy más férfire vágysz, most nyugodtan mondhatod, de te boldog vagy és a féjred olyan jó emeber, de neked valamit nem ad meg ami után vágysz. majd eljutsz arra a szintre mikor már nem csak éjszakai álmokban jönnek elö, hanem elálmodozol egy kollégán, a szomszéd srácon is. aztán elkezdesz vágyakozni, mikor egy romantikus filmet úgy nézel meg hogy neked milyen jó lenne ha veled is megtörténne, aztán a barátnöid akik frissen bepasiztak féltékeny leszel, össze szorul a szíved hogy neked miért nem. aztán ha bejön a képpbe ekkor egy új akkor bele ugrasz a karjába, és ha ö megtudja adni amit a féjred nem akkor lelépsz vele.
én átéltem ezt, aztán elváltam, az új barátommal minden klappolt, söt elsö látásra szerelmes lettem bele mert addigra már amit fent leírtam eljutottam a legvégsö pontjáig, és alig vártam hogy valaki jöjjön. a párommal 4 éve együtt vagyunk, született egy babánk, de a mai napig nem álmodtam, nem álmodozom másik faszikkal. viszont sokszor álomdom vele, vagy olyan hogy a voltférjemmel beszélgetek, csinálunk valamit, és bennem van hogy mennyire boldogtalan vagyok, hogy szabadulnék és várok valakire, ilyenkor lever a víz és úgy ébredek hogy de jó hogy a párom mellettem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!