Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tulajdonképpen nem is álom de...

Tulajdonképpen nem is álom de ez áll a legközelebb a kérdésemhez. Szóval ez mi is? :D (Lényeg lent)

Figyelt kérdés
Szóval pár napja amikor hazaértem délután, lefeküdtem kicsit pihenni, és nálam az a helyzet hogy mindig elalszok ha így lefekszem kicsit. Mondogatom, hogy csak párpercre, de mindig 1 óra lesz belőle. Szóval olyan volt hogy lefeküdtem, nagyon álmos voltam, de most nem aludtam el. Benyomtam a zenét és úgy feküdtem vissza. Egy idő után, már csuktam be a szemem, a zenét lépcsőzetesen hallottam. Egyszer hangos volt egyszer halk. Aztán arra gondoltam (koncentráltam :D) hogy maradjon végig hangos a zene erre meghallottam valami sistergést (ilyenkor már csukva votl a szemem) és elaludtam, DE csak pár másodpercre mert aztán kinyitottam a szemem és ébren voltam. Az a durva hogy amikor kinyitottam a szemem és próbáltam mozdulni, egyszerűen nem tudtam, képtelen voltam rá. Próbáltam kinyújtani a karomat de nem ment.(csak gondolatba)... fizikailag képtelen voltam arra hogy kinyujtsam a karom. Ez mitől volt?? Kikapcsolt az agyam és akkor még nem kapcsolt be?? vagy mi volt ez a hülye hang? ilyen volt hogy "csssss" :D köszi a válaszokat előre is. ; )
2011. jan. 28. 18:43
1 2
 11/12 anonim válasza:

igen szerintem is... elég érdekes dolog ez..

barátnőmnek a testvérének is volt ilyen.. ő nagyon megijedt..

2011. febr. 8. 10:15
 12/12 A kérdező kommentje:
akkor én is megijedtem amikor nem tudtam mozdítani a karomat. de miután felkeltem nem volt semmi.. csak érdekesnek találtam
2011. febr. 8. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!