Tulajdonképpen nem is álom de ez áll a legközelebb a
kérdésemhez. Szóval ez mi is? :D (Lényeg lent)
Figyelt kérdés
Szóval pár napja amikor hazaértem délután, lefeküdtem kicsit pihenni, és nálam az a helyzet hogy mindig elalszok ha így lefekszem kicsit. Mondogatom, hogy csak párpercre, de mindig 1 óra lesz belőle. Szóval olyan volt hogy lefeküdtem, nagyon álmos voltam, de most nem aludtam el. Benyomtam a zenét és úgy feküdtem vissza. Egy idő után, már csuktam be a szemem, a zenét lépcsőzetesen hallottam. Egyszer hangos volt egyszer halk. Aztán arra gondoltam (koncentráltam :D) hogy maradjon végig hangos a zene erre meghallottam valami sistergést (ilyenkor már csukva votl a szemem) és elaludtam, DE csak pár másodpercre mert aztán kinyitottam a szemem és ébren voltam. Az a durva hogy amikor kinyitottam a szemem és próbáltam mozdulni, egyszerűen nem tudtam, képtelen voltam rá. Próbáltam kinyújtani a karomat de nem ment.(csak gondolatba)... fizikailag képtelen voltam arra hogy kinyujtsam a karom. Ez mitől volt?? Kikapcsolt az agyam és akkor még nem kapcsolt be?? vagy mi volt ez a hülye hang? ilyen volt hogy "csssss" :D köszi a válaszokat előre is. ; )
ilyen velem is előfordult már, 20 évem alatt kétszer, ha jól emlékszem.
Álmodtam valamit, aztán úgy tűnt hogy felébredtem de amikor mozdulnék nem ment, képtelen voltam. Aztán másodszorra már tényleg felébredtem :/ Én sem tudom, hogy pontosan mitől lehet, de azonkívül h fura semmi köze az ezotéria topikhoz, szerintem.
2011. jan. 28. 20:35
3/12 A kérdező kommentje:
mint írtam a címbe, csak ez áll a legközelebb a kérdésemhez. "álomfejtés" kábé :D
amúgy 17 vagyok. nem viccből kérdeztem.
2011. jan. 28. 20:41
4/12 anonim válasza:
Ilyen velem is volt már egyszer.
Álmodtam valamit és felébredtem meg akartam fordulni de egyszerűen nem bírtam megmozdulni...se a lábam se a kezem a fejemet sem tudtam mozdítani. én nagyon megijedtem de annyira fáradt voltam hogy vissza is aludtam egy pár percen belül. amikor reggel felkeltem már tudtam mozogni.
engem is érdekelne hogy ez mitől lehet. nagyon furcsa...
2011. jan. 29. 00:48
5/12 anonim válasza:
előző válaszoló vagyok úgy látszik ilyenben lehetett részünk
A tinédzsereknél gyarkran előfordul az alvási paralízis. Valószínüleg neked is ebben lehetett részed.
2011. jan. 29. 14:36
7/12 anonim válasza:
ez fura:d nem hallottam még ilyenről de azért ha velem megtörtént volna már nagyon megijedtem volna :S velem csak olyan votl hogy reggel,mikor már csak félálomba voltam,nem tudtam hogy hol vagyok,vagy hogy mi van velem..és előtte álmodtam valamit,ami arról szólt hogy egy erdőben vagyok és azthittem h mikor felébredek valójában ott vagyok xD
2011. jan. 29. 16:31
8/12 anonim válasza:
Alvásparalízis. Velem is előfordult, hogy nem tudtam mozogni, de még hangot kiadni sem.Zúgott a fejem is... hogy is írjam, emelkedett hangszínten.
2011. jan. 29. 17:44
9/12 A kérdező kommentje:
köszi szépen a linket, és a válaszokat : )
2011. febr. 7. 15:25
10/12 A kérdező kommentje:
ja és még annyi hogy a linket olvasva ez mégis csak ezotéria... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!