Mit jelenthet ez az álom?
Egy szép erdős park közepén találtam magam.
Sétáltam és láttam a melegítőbe öltözött anyukákat akik beszélgettek és gyerekeket akik játszottak.
Aztán megjelent egy elegánsan öltözött gazdag férfi.
Tovább sétáltam és megálltam egy szép háznál.
Ismét megjelent az a férfi,és néztük egymást.
Utána azon kaptam magam,hogy már beszélgetek vele,elmesélte,hogy ő egy 35 éves,üzletember,akit sok nő kihasznált a pénze miatt,csak az anyja él,de ebben a nagy házban egyedül él a kutyájával.
Behívott magához,agyban tudtam,hogy nem helyes bemennem,de nem tudtam a lábamnak parancsolni és bementem.
Elmondtam neki,hogy 19 éves vagyok,amin meglepődött mert érettebb vagyok a koromnál kívül és belül is.
Meghívott egy bálba,de mivel nem volt ruhám így elutasítottam,de ő eljött velem és vett egy ruhát.
A pénztáros a lányának hitt,amin nagyon kiakadt.
Aztán a bálban találtuk magunkat,bemutatta az anyját aki egy idősebb hölgy,aki azt mondta,hogy egy kis csitri vagyok,mint a többi,a fiát pedig idióta pedofilnak nevezte.
Elszaladtam a bálról,a fiú utánam jött,bevallotta most lett először szerelmes és sírt,én megöleltem.
Meg akart csókolni,de én elutasítottam,mert megmondtam én nem érzek iránta semmit.
A fiú eltűnt és ismét az álmom legelején találtam magam.
1 éve van párom,1 hete ment ki külföldre dolgozni,de eszem ágában sincs megcsalni,mert szeretem és ő is engem,
így nem értem ki lehetett ez a férfi.
Kérlek ne az álmos könyvet írjátok mert próbáltam kielemezgetni,de teljesen nem értettem meg.
Tudom,hogy hosszú ezért elnézést kérek,csak valaki válaszoljon!
Este hat után nem eszem,nem szoktam este tévét nézni,a párom az viszont hiányzik.
Még mindig várom azt az értelmes embert aki tudd nekem segíteni :)
Nocsak eltűnt a két "értelmes" ember válasz :D
Kedves utolsó neked pedig nagyon szépen köszönöm,
hogy segítettél,van abban igazság amit írtál :)
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:02 vagyok.
na látod milyen hülye vagy? ugyanis az eltűnt válaszoló is én voltam. Látod ennyit ér az álomfejtés. Csak rögtönöztem valami maszlagot, te meg egyből bevetted. ennyit erről. most ezt a válaszomat is töröltesd gyorsan a moderátorral.
Még ha hazudtál is,akkor is igazad van :)
Remélem ennyi örömöd lesz az életben,és most már szórakozz mással és remélem halál megjelenik és magával visz minél hamarabb és egy hülyével kevesebb lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!