Mitől alakulhat ki alvási paralízis?
Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 17:53
11/12 anonim válasza:
Én ki akarom probálni, kur.....va jó lehet.
12/12 dínó1990 válasza:
Nekem két évig tartott, 20-22 éves koromig, rettegtem az alvástól,még a szüleimnél éltem és inkább az ő padlójukon aludtam, nem mertem lefeküdni aludni, mindig olyan rémálmok kísérték, amiben engem, vagy valakimet megölték, összeverték, elrabolták. Először gyerekként éltem át, de csak pár alkalommal, most 28 leszek és még mindig TV mellett tudok csak elaludni, de például ahhoz képest, -hogy akkoriban mondjuk hetente egyszer volt olyan, hogy nem egy ilyen álomból keltem- 22 éves koromtól mostanáig 4-5 re emlékszem, de a paralízis elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!