Mit jelent ez az álom? Aki tud segítsen.
MA azt álmodtam hogy ülök egy székben és egy Colosseumban szerű épületben sok ezer emberrel együtt hallgatok egy szónokot. Arcát nem tudtam kivenni mert messze voltam tőle.
Nagyon magával ragadott a szónok beszéde és felálltam a székről és fellendítettem a karom és Áve áve ezt üvöltöttem. A Collosseum legfelső részén voltam és mikor lendítést és az ávezést csináltam alattam lévő mind felnéztek (gondoltam biztos az járt a fejükben hogy mit csinál ez az ember)mert észrevettem hogy felém néznek de nem tudtam abbahagyni az ávezést a karom mozdulatlanul kinyújtva tartottam mikor az alattam lévők utánozni keztek és pár pillanat múlva az egész Colosseum az ávezéstől lett hangos az a sok ember ált ott karjaik a magasban, szédítő volt. A szónok mozdulatlanul állt láttam hogy többször körbenézett ( gyönyörű vakító hófehér ruhában volt) és akkor hirtelen ő is magasba lendítette a karját. Kicsit megszédültem és visszaültem a székembe mikor a jobb oldalamon megszólalt egy ember. Azt mondta a szónok vár engem. Elindultam.
Gyönyörű volt a város magas épületek, zöld erdők és ami furcsa volt az emberek XXI. századi ruhát hordtak. Egy csigalépcsőn mentem fel. A sok ember csodaként tartott számon engem csak néztek. Mindenki nézett engem . Felértem a csigalépcsőn és felébredtem.
Mi volt ez az álom? Nem hagy nyugodni.
Tényleg nem hagy nyugodni ez az álom.
Segítsetek hogy megértsem az üzenetét.
Álmunkkal tudattalanunk üzen, tanít, figyelmeztet, nevel. Kódolva van, ezért csak bizonyos módszerrel lehet dekódolni, és mert vakfoltunkra mutat rá, mi magunk nehezen bogozhatjuk ki jelentését. Ezért segíthet egy idegen, de valóságos értelmét csakis Te tudod végül megfejteni, Te,az álomgazda.
Tehát találgatok.
Talán azt akarja mondani tudattalanod, hogy lelkesen állj az mellé, aki most életedben jelentős szerepet játszik. Itt a szónokra és a Te éljenzésedre gondolok.
Ám nagy valószínűséggel a szónok is Te vagy, vagyis valamely új gondolat vagy meglátás életedben, és tanácsos ezt lelkesen elfogadnod. Lehet ez a gondolat valamely elhatározásod akár, vagy egy új cél életedben. Akár annyi, hogy szorgalmasabb leszel.
A szép épületek és az emberek szép, jövőbe mutató ruhája szintén fontos elemei álmodnak. Kedvező jelentésük van, mint ahogy annak is, hogy álombeli közérzeted jó. Talán azt is mondja álmod, hogy alkalmas leszel vezetői szerepet betölteni, figyelni fognak Rád. Ha ez így lesz és így is akarod, akkor nagy felelősség hárul Rád. Amint felfelé lépkedtél a csigalépcsőn, éppen úgy kell felfelé lépkedned, fejlődnöd. "Alattunk a föld, felettünk az ég, bennünk a létra." Fogalmazott Weöres Sándor. Az már rajtad múlik, hogy hányadik létrafokra tudsz fellépkedni, értelmi és személyiségfejlődésed Rajtad múlik. Ha elhivatottságot érzel magadban, akkor keményen kell dolgoznod érte.
Sok jó álmot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!