Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom? Aki...

Mit jelenthet ez az álom? Aki tudja segítsen!

Figyelt kérdés

Többször is álmodtam már azt.hogy a Hősök terén állok és hatalmas robajt hallok.Ezután minden fekete fehér színű lesz és a tömeg zúgolódik melletem. Senkinek sem látom az arcát csak azt,hogy elmennek melletem, Én állok ott a tér közepén egyedül és akkor egy hang hirtelen megszólal melletem kiabálva: " Visszajöttek az oroszok!" Aztán több hang is kiabálja ezt ,hogy " itt vannak az oroszok" meg, hogy " jönnek a ruszkik"! Én pedig még mindog ott állok és arra gondolok,hogy nekünk tök jó lesz mert az édesapám Oroszországnak szállít dolgokat(fuvaros cége van). És ,hogy nekünk milyen jó lesz!--> valaki tudja,hogy ez mit jelent? bocsi ha valamit rosszul írtam és előre is köszi a segítségért! :)

17/L

2011. márc. 28. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Félsz a háborútól és hogy mindenki menekül és senki sem akar segíteni rajtad.És arra gondolsz h veled semmi gond nem lesz a kapcsolat apukád és az oroszok között megment.Anyukám sokat foglalkozik az ilyenekkel.Rengetek ilyen órán vett részt.15L
2011. márc. 28. 19:40
 2/4 anonim válasza:
Vagy esetleg előző életedben orosz elnyomásban éltél kicsiny hazánkban és azok jelennek meg álomfoszlány formájában... nekem is hasonló álmaim voltak (kicsit korábbról, bár én személy szerint nem hiszek ebben, de mégiscsak nyitott vagyok mindenre - persze ha nincs más logikus magyarázat)
2011. márc. 28. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom mit jelent de nekem is jólenne ha visszajönnének.:)
2011. márc. 28. 19:43
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönök minden választ :) végre vannak olyan válaszolók is, akik normális válaszokat tudnak adni :) várok még kommenteket! :)
2011. márc. 29. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!