Mért van az hogy este nem vagyokálmos anyira nemis tudok elaludni reggel pedig olyan fáradt vagyok?
feküdj le korán. az első napokban nem lesz egyszerű elaludnod, de utána könnyen fog menni.
a panaszaid oka az életritmusod eltolódása: túl későn fekszel, ehhez hozzá szoktál, később leszel álmos, de keveset alszol, ha reggel konkrét időben kell felkelned, akkor ezért vagy nagyon álmos.
Reggelre állítsd be az ébresztőt 6 órára és kelj fel, néhány nap múlva már este tíz-tizenegy körül mész aludni.
Ha viszont most is korán kelsz és még sem tudsz aludni éjszaka akkor lehet valami aggaszt, vagy más dolog villanyoz fel.
én is ilyen vagyok sajnos.
nemrég gyógyultam meg(mert beteg voltam) és az alatt azt csináltam,hogy amikor fennt voltam reggelig ,utána nem feküdtem le aludni,és már 8órakor álmos voltam:)
aludtam is, és reggel már magamtól 7kor ébredtem is:)
szerintem elég egyszer kényszeresen fennt maradni és naggyából beáll h így maradjon.
Bár most megint fennt vagyok,de éjfél körül már mindig elálmosodok:)
Ugyanígy vagyok.
Pontosan, ahogyan az utolsó komidban leírtad.
Azzal a különbséggel, h én 5:20kor kelek, tehát kb 1 órával előbb, de így is órákba telik, mire magamhoz térek. :(
Nem tudom mit tegyek ez ellen.
Utolsónak!
Uccsó előtti vagyok.
Egyrészt nem érek rá olyankor lefeküdni.
Másrészt meg olyankor nem tudok még elaludni.
Azért köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!