Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ettől az álomtól reggel félig...

Ettől az álomtól reggel félig sírva, félig nevetve keltem fől. Szerintetek mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy az osztályommal vagyok egy bulin, abban a faluban ahol lakom. Tudni illik koleszos vagyok Pesten. Szóval ott bulizott az osztály. Én két fiú osztálytársammal beszélgettem az áram elosztókról. az egyik barátnőm, Klaudia és a párom, Tamás meg Tamással az egyik közös haverunk elmentek sétálni. Én és az egyik osztálytársam akivel beszélgettem. Csak a közös barátunkkal találkoztunk. Vele vissza is ment az osztálytársam a többiekhez. Én kerestem tovább Tomit és Klaut. Ekkor láttam meg, hogy bemennek egyik ismerősömékhez. Utánuk mentem. Kérdeztem az ismerőseimtől, akik kint ültek a ház előtt a teraszon, hogy itt vannak-e. Mondták, h igen. Ekkor már másztam át a kapun, mert a kapu be volt zárva és mint mindig ha megkértem volna őket, hogy nyissák ki vagy nemet mondtak volna vagy lemaradok az álmom lényegéről. Szóval bemásztam. Kérdeztem tőlük, hogy mit csinálnak, de már a kapu tetejéről láttam. Mondja, egyik kint ülő, hogy: "Csak rosszalkodnak!" Háát igen. Tomim hátulról rakta a barátnőmet. Tomi észre vette, hátra fordult és elrakta a farkát, ekkor ébredtem fel a sokktól.
2010. nov. 6. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
ez azt jelenti h hagyd már szegény tomit had durrantson klau ánuszába o.o xD
2010. nov. 6. 10:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem ismerik egymást -.-
2010. nov. 6. 10:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Sose tudhatod :P

amúgy meg nem nehéz rájönni egy álom lényegére. Az álommal kapcsolatos érzéseiden kéne kicsit gondolkodnod, és simán rájönnél, hogy mi nyomaszt vagy éppenséggel mi az, ami téged érdekel.

2010. nov. 6. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Pszichológiából valami olyasmit tanultunk,hogy arról álmodsz,ami a tudatalattidban van: tehát amitől tudat alatt félsz,vagy örülnél neki.Meg ugye napközben egy csomó információ ér téged,de nem emlékszel mindenre,ezek a tudat alattidba raktározódnak. Lehet,hogy azért álmodtad ezt,mert pl. valakivel beszélgettél megcsalásról,szó volt buliról,a barátaidról..stb. Ilyenkor,az agy összerak magának "sztorikat",ami nem mindig felel meg a valóságnak. Én egyszer azt álmodtam,hogy apám repülőt vezet és a gépen én vagyok az utas kísérő. Tisztán emlékszem,hogy akkor este egy a faterral együtt néztük a natgeon egy repülős műsort,s azután aludni mentem.Az én agyam ilyen sztorit kreált. :)
2010. nov. 6. 11:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezekről én is hallottam! De hiába gondolkodtam rajta egyszerűen nem jöttem rá, hogy mit jelenthet. Mert Klauval már vagy 1000 éve nem találkoztam. Igaz a párom most fog kimenni külföldre dolgozni.....
2010. nov. 6. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!