Nagyon érdekel h jelent e ez valamit, szted?
Figyelt kérdés
1ik nap az álmom arról a pasiról szólt(értitek).:)
és mindenféle volt benne amit csak el tudtok képzelni 2 ember közt.csók meg ilyesmik.és érzem h egyre közelebb kerülök hozzá élőben is...egyre több hozzá közel álló ismerősöm van akkikel nagyon jóban vagyok.ők meg vele...ez jelenthet vmit vagy csak az én hülyeségem?L (kort 1enlőre még nem);).előre is öszi a válaszokat^^
2010. nov. 15. 22:51
1/4 anonim válasza:
jelent valamit :
tetszik a "pasi"
ennyi :D
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ^^.hát az tuti.ezt én is tudom xD.de vmi komolyabb jelentősége nincs?
2010. nov. 15. 23:10
3/4 anonim válasza:
kétlem , de mire gondolsz ? mert úgy látom szeretnéd ha lenne valami mélyebb jelentése , és az mi lenne ?
csak kíváncsi vagyok
4/4 A kérdező kommentje:
hát...nem azt szeretném,csak érdekel h ez valami lehet v csak ez 1 álom és kész...én igazából azt szeretném ha nem álmomban lenne de ha ez az álom semmi különösebb jelentéssel nem bír akkor oké.:).(azért még jöhetnek válaszok):).köszi utolsó a választ^^
2010. nov. 15. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!