Évekkel ezelőtti álom jelent meg máshogy. Már érdekel, hogy mi ez!?
A jövőddel kapcsolatban semmit. A múltaddal és a jeleneddel kapcsolatban jelenthet valamit, de az sem biztos.
Rengetegszer álmodom azt, hogy ölök, vagy hogy engem ölnek meg.
Volt, hogy rengeteg emberi belsőséggel álmodtam, vagy azzal, hogy elvágom valakinek a torkát, a hátába állítom a kést, stb...
(Egyébként sohasem álmodtam azt, hogy én voltam a támadó fél. Mindig önvédelem volt.)
Volt olyan is, hogy nem akartam visszaaludni se, pedig az nálam ritkaság.
Meg olyant is rengetegszer álmodtam, hogy több nővel szeretkezek.
Ezekben semmi különös nincs. Átéltél valami élményt, és azt próbálja a tudatalattid feldolgozni. Kreál belőle különböző szituációkat, és ezek átélésével megismerheted magadat.
Ez lehet akár egy film, egy érzés, egy kósza gondolat, egy játékélmény, bármi. Nem is biztos, hogy hasonlít az álmodra.
Azt tudom javasolni, hogy próbálj meg visszaemlékezni az álombeli érzelmeidre! Figyeld magad a valóságban, hogy mikor érzel hasonlóan. Menj el arra a helyre, és figyeld a reakcióidat! Ez segíthet kideríteni, hogy mi fogott meg ennyire.
Jó eséllyel köze nem lesz a helyhez, de segíthet felélénkíteni az érzelmeidet, azok pedig előhívhatják az őket kiváltó emlékeket.
Jó eséllyel valami teljesen lényegtelen dolog.
Az is lehet, hogy kisebb korodban láttál egy madárcsontvázat az úton, miközben édesanyáddal mentél valahová.
Az álmok nagyon kusza ösvényt alkotnak. Nem biztos, hogy érdemes rajtuk végigmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!