Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

A nagypapám meghalt, és a nagymamám azon az éjszakán vele álmodott. Egy fehér köddel teli helyen voltak, és a nagypapa mosolygott. Hívta a kezével, de nem szólalt meg. A mama mondta, hogy még nem mehet, mert még dolga van. A nagypapa csak mosolygott és intett a kezével, hogy jöjjön. Ekkor a mama már mérges lett (Ha ez előfordulhat egy álomban), és erélyesebben mondta, hogy most nem megy. Akkor a nagypapa elfordult és elindult a ködben. Mikor kezdett eltűnni, és már csak a feje látszott, visszafordult utoljára. De már nem mosolygott. Az arca egy csontváz fej volt, égő vörös szemekkel. Majd a mama felébredt.

Én nagyon megijedtem mikor ezt elmesélte. Ti mit gondoltok erről? Jelent valamit, hogy egyszer sem szólalt meg a nagypapa?

13/L

2010. nov. 12. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de így elolvasta tényleg elég rémisztő lehetett. A nagymamád nem ijedt meg az álom miatt ?
2010. nov. 12. 16:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle, de azt mondta, hogy akkor félt, de így visszagondolva már nem ijed meg. Egy barátnője, aki elszántan foglalkozik ilyen okkultista dolgokkal, azt mondta, hogy ha elmegy a nagypapával, akkor ő is meghal, és reggel nem kel fel.
2010. nov. 12. 17:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én nagymamám is mindig halálra váltan mesélte a maga sztoriját, ami hasonló ehhez.

Nagymamámnak volt fiatal korában egy nagyon jó barátnője, akivel az egész fiatalkorulkat együtt töltötték, jóban-rosszban, együtt dolgoztak, egyszerre szültek, stb. Sajnos a barátnő rákban meghalt fiatalon, negyven éves kora előtt. Nagymamám nem sokkal ezután, 44 évesen szintén rákos lett, és élet-halál közt lebegve álmodta a kórházi ágyon, hogy a barátnője hívja, azt mondja neki, hogy nem nagy dolog az egész, ebben is utánozzuk egymást. Nagymamám viszont azt mondta neki, hogy neki három fia van, a legkisebb még csak négy éves, neki maradnia kell. A barátnője ekkor elmosolyodott, és eltűnt.

Mindig úgy gondolt erre az álomra, mint nem sima álomképre, hanem valódi beszélgetsére, amit egy halott szerettével folytatott, azt mondta, valóságos volt az egész. Pedig nagymamám egy nagyon racionális asszony volt. Ettől az egytől borsódzott a háta, haláláig mesélte szegény.

25/L

2010. nov. 12. 17:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez is érdekes történet, köszönöm, hogy megosztottad velünk :)
2010. nov. 12. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:
a nagyapád tudta érezte hogy valaki figyeli és gfélt ettől a valakitől!
2010. nov. 14. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:
halottakkal lenni azt jelenti hogy nagy és váratlan élmény,de azt nem értem hogy mért lett csontvázfeje és lángoló "dühös" szeme...szerintem a dühös ember komoly gondokat jelez meg asszem betegséget is jelent
2010. nov. 15. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!