Hitetlenek, ezt mivel magyarázzátok?
Egy időben folyton egy környékkel álmodtam, a régi városomban. Egyik álmomban egy kínai étteremben dolgoztam. Ami valójában is létezett ott, ahogy utólag megnéztem. Jó erre mondhatjátok, hogy a szemem sarkából láttam már az éttermet, mikor ott éltem. De belülről is nagyon hasonló volt, mint álmomban, és belül sose jártam.
Egy másik álmomban, egy házzal kapcsolatban álmodtam, egy mellékutcában. Megtaláltam az utcát a térképen, amiről álmodtam, és nagyjából az a helyen, ahol álmomban volt, a házat is. Soha nem jártam abban az utcában.
Álmomban nagymamám büszkén mutogatta a házat, hogy most költöztek oda át, a földszinten csak a növényei voltak. Nem sokkal később beszéltem vele, és tényleg átköltöztek egy olyan helyre, ahol egy külön nagyobb hely van a növényeknek, egy kis mini üvegházszerűség a házon belül, nem másik emeleten, de alacsonyabban, mint a többi rész. Nem lehetett semmi sejtésem róla, hogy ez fog történni, mert ritkán beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!