Ezt magyarázzátok meg nekem mit jelent?
Figyelt kérdés
Hallal álmodtam és bár megpróbáltam utána járni mit jelent találtam ugyan arra rosszat is jót is. Az álom kicsit zavaros de amire emlékszem egy eldugult kiömlőt wc amiben volt egy hal amit kiveszek valami edénybe vagy nem tudom miben és megdöglik legalábbis felfordul. Ami fura volt még az az, hogy azt hiszem valami mosdókagyló szerűségben egy bohóchal úszott (egyetlen tiszta momentum). Zavaros volt a dolog de asszem a felfordult hal még utána úszott de nem biztos a bohóchal megjelenés után már minden zavaros. Mit jelenthet ez az egész?2016. jan. 1. 22:02
1/1 anonim válasza:
Változás lesz az életedben, amivel eleinte nem szimpatizálsz, de később meghatározó szerepe lesz az életedben, jó értelemben. Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!