Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hitetlenek, ezt mivel magyaráz...

Hitetlenek, ezt mivel magyarázzátok?

Figyelt kérdés

Egy időben folyton egy környékkel álmodtam, a régi városomban. Egyik álmomban egy kínai étteremben dolgoztam. Ami valójában is létezett ott, ahogy utólag megnéztem. Jó erre mondhatjátok, hogy a szemem sarkából láttam már az éttermet, mikor ott éltem. De belülről is nagyon hasonló volt, mint álmomban, és belül sose jártam.

Egy másik álmomban, egy házzal kapcsolatban álmodtam, egy mellékutcában. Megtaláltam az utcát a térképen, amiről álmodtam, és nagyjából az a helyen, ahol álmomban volt, a házat is. Soha nem jártam abban az utcában.

Álmomban nagymamám büszkén mutogatta a házat, hogy most költöztek oda át, a földszinten csak a növényei voltak. Nem sokkal később beszéltem vele, és tényleg átköltöztek egy olyan helyre, ahol egy külön nagyobb hely van a növényeknek, egy kis mini üvegházszerűség a házon belül, nem másik emeleten, de alacsonyabban, mint a többi rész. Nem lehetett semmi sejtésem róla, hogy ez fog történni, mert ritkán beszélünk.

tegnapelőtt 09:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%

Mit kellene magyarázni?

Miért személyeskedsz?

tegnapelőtt 10:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Mert ez a topic tele van szkeptikusokkal, akik bármilyen spirituális tapasztalatot képesek kimagyarázni neked, hogy csak a te elmédben létezik, és beképzelted magadnak.
tegnapelőtt 10:45
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Azt az álmod előtt is tudtad, hogy a nagymamád növénymániás? Ha igen, akkor érthető, hogy álmodban nem világháborús relikviákkal, vagy forma1-es autómakettekkel teli földszintet mutogatott.

Az, hogy a valóságban is külön növényes részlege van a házban, egy dolgot jelent: a mami szereti a növényeket, semmi köze az álmodhoz.

A kínai étterem csak HASONLÓ volt belülről. Az agyad építette fel az álombeli megfelelőjét a már látott éttermek alapján (akár filmekből is).

A házaknál meg simán torzulhatott az álmodban látott ház emléke, egy tátrai fakunyhóra is simán rámondanád, hogy azt a házat láttad álmodban a téglaházak közé ékelődve. Főleg úgy, hogy görcsösen hinni akarsz, és akaratlanul is csúsztathatsz.

tegnapelőtt 10:45
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Ezen mit kellene magyarázni? Hallottál/láttál valamit, amire nem emlékszel, álmodtál valamit, amire most emlékszel, sok ezer alkalommal nem emlékeztél rá vagy nem egyezett semmiféle emlékeddel - azaz egyszerüen csak véletlen.
tegnapelőtt 10:46
 5/11 anonim válasza:
75%

Vannak furcsa és paranormális dolgok de minden kis h#lyeségbe nem érdemes sokat belelátni! Nekem például tavaly év vége fele volt egy beszélgetésem online formában és mikor kérdeztem a hölgyet hogy mennyi ideig jártak az exével volt egy erős megérzésem (mint valami vékony kis fény, az villant be) a megérzésem szerint az volt hogy azt írja 2 éve és igazam is volt mert tényleg azt írta. Szerencsés megérzés ennyi! Nem érdemes minden kis dologba belelátni hogy biztos természetfölötti erőd van... a példák amiket írtál közel sem elég bizonyítékok de még "hú ez para" nak is kevés! (Nem beszólásnak szánom) a #3 jól leírta neked.

Ui: ne akarj hinni mindenbe! Mert én azt látom hogy TE akarsz HINNI ezekbe, ez nem spirituális álom hogy a környékeden egy kínai étterembe dolgozol...

tegnapelőtt 13:22
 6/11 anonim ***** válasza:
17%

Itt mindent meg akarnak majd neked magyarázni, még azt is beléd beszélik, hogy az se igaz, amit a két szemeddel látsz.

Valóban van másik világ, és valóban vannak nemcsak földi dolgok. Isten is létezik, és ezen a Földön is jelen van. Az ember pedig nemcsak földi lény. Ebből indulj ki, ne legyél földhözragadt. Így már a legtermészetesebb lesz minden, és nemcsak megérzés.

De hidd el, most jönnek majd a szerencsétlenek, akik még pszichológushoz is elküldenek majd a hitem miatt. Meg téged is.

Magasból le tudom az ilyet kakkantani 😁 neked is ezt javaslom.

tegnapelőtt 14:45
 7/11 anonim ***** válasza:

" még azt is beléd beszélik, hogy az se igaz, amit a két szemeddel látsz."

Ez sokszor így is van.

tegnapelőtt 20:46
 8/11 anonim ***** válasza:
61%

" még azt is beléd beszélik, hogy az se igaz, amit a két szemeddel látsz."

Igen, a tanúk igen magas arányban rossz személyleírást adnak meg, rossz embert azonosítanak és nem jól emlékeznek. Olvass utána a emlékezeti torzításnak. Rengeteg nem, vagy nem teljesen valós emlékünk van.

tegnapelőtt 20:52
 9/11 anonim ***** válasza:
44%
Te hiszel egy dologban. Jogod van hozza, de ezt masra eroltetni , a te esetdben csak egyszeru butasag. Amikor a sajat hit olyan merteku gyuloletbe megy,hogy terrorista cselekedetre sugall a mas hituekkel szemben, az mar bün.Probalj meg felhaborodas nelkul megelni a sajat hited es nem a gyozedelmeskedest keresni a mas hituek felett. Ez rossz utra is terelhet.
tegnapelőtt 21:34
 10/11 Szervizmérnök úr ***** válasza:
75%

Kérdező, egyik dolog, hogy nyitott kapukat feszegetsz, ilyen jelenségek tudományosan kutatva vannak, onnan is lehet tudni, hogy csak az agyad játszik veled, nem bizonyítottál semmit.

Másik dolog, hogy voltaképpen a te stílusod is felismerhető, sőt mintha többféle történetet is bedobnál ide, hasonló stílusban, ami ugyebár megkérdőjelezi a valóságot (egy emberrel nem történik ennyi dolog, meg az ellenkezője is).

Tehát van itt valaki, aki másolt, illetve némileg átdolgozott történtekkel fárasztja a populációt, ami már alapból sem kelt túl egészséges benyomást.

tegnap 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!