Feleségem mit álmodhat, amikor álmában gyúrja az ágyneműt?
Figyelt kérdés
Ma éjjel is felébredtem rá, hogy gyúrja mellettem a lepedőt és morcog közben. Sosem emlékszik rá, mit álmodott. Olyan egy éve, havi 1-2 alkalommal veszem észre. Ez mi lehet szerintetek?jan. 2. 08:40
1/11 anonim válasza:
Azt álmodja, hogy bejglit süt, és morcos, amiért olyan sok a dolga karácsony elõtt.
2/11 anonim válasza:
Én akkor szoktam hasonlót ha valami rémálmom van
4/11 anonim válasza:
ő mit mond? Nagyon sokan álmukban vezetik le a nappali feszültséget, nem annyira extrém ez
6/11 anonim válasza:
Sztem ez olyasmi lehet mint a fogcsikorgatás alvás közben.
Feszültséglevezetés.
Nem hiszem hogy adott álomhoz kötött.
7/11 anonim válasza:
Szerintem mindenki csinál “furcsa” dolgokat álmában, nála ez így jön ki. Én fura hangokat adok ki a párom pedig beszélni szokott, szerintem nincs ezzel semmi gond
8/11 anonim válasza:
Ha rémálmom van, akkor mindig felébresztem a férjem, szegényt már a frász kerülgeti tőlem, de másnap nem szoktam emlékezni.
9/11 anonim válasza:
Egy jóképű chad-el gyűri a lepedőt álmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!