Miért álmodok a volt párommal minden éjjel?
Már lassan 6 éve folytatjuk külön az útunkat, de azóta nagyon gyakran álmodok vele, van hogy több napon keresztül is.
Az álmomban valahogyan mindig összetalálkozunk és jól elvagyunk, beszélgetünk, programokat csinálunk, a végén sokszor csók is van.
Nekem azóta van párkapcsolatom, elég hamar jött a volt párom után, 1 hónapra rá.
Van egy gyermekünk is akit imádunk, és én boldognak érzem magam ahogy vagyunk.
De ha boldog vagyok így, miért álmodok folyton fele?
Nem zártuk le sajnos a kapcsolatunkat, lehet ez lenne a probléma?
Olvastam az oldalon mások kérdésénél azt tanácsolták hogy írjon rá a volt párjára, zárják le ezt az egészet.
De ez nekem kellemetlen lenne, több éve volt már, gyermekem is van, neki nem tudom hogy van e párja, de ha van azt végképp nem szeretném ha ez miatt bármilyen konfliktus lenne közöttük.
Köszönöm ha normálisan válaszolsz,
Szép napot nektek!
Hogy tudtátok nem lezárni?
Hát még mindig hiányzik, még belé vagy szerelmes. Nem biztos, hogy alapos okkal, de a szerelem vak. A jelenlegi kapcsolatod valószínűleg nem az a mindent átütő érzelmi vihar, és lehet, hogy az hiányzik.
Persze tudom, ezért nem is foglalkoztam a dologgal, hamar elengedtem amikor szakítottunk.
Ezért sem értem az egészet hogy miért álmodok vele.🤷🏻♀️
De igazából teljesen így gondolom énis hogy méltatlan lenne rá, ezért is rossz ilyenekről álmodni, mert nem is foglalkozom vele, nem nézem sehol, nem követem mivan vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!