Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok a volt párommal...

Miért álmodok a volt párommal minden éjjel?

Figyelt kérdés

Már lassan 6 éve folytatjuk külön az útunkat, de azóta nagyon gyakran álmodok vele, van hogy több napon keresztül is.

Az álmomban valahogyan mindig összetalálkozunk és jól elvagyunk, beszélgetünk, programokat csinálunk, a végén sokszor csók is van.

Nekem azóta van párkapcsolatom, elég hamar jött a volt párom után, 1 hónapra rá.

Van egy gyermekünk is akit imádunk, és én boldognak érzem magam ahogy vagyunk.

De ha boldog vagyok így, miért álmodok folyton fele?

Nem zártuk le sajnos a kapcsolatunkat, lehet ez lenne a probléma?

Olvastam az oldalon mások kérdésénél azt tanácsolták hogy írjon rá a volt párjára, zárják le ezt az egészet.

De ez nekem kellemetlen lenne, több éve volt már, gyermekem is van, neki nem tudom hogy van e párja, de ha van azt végképp nem szeretném ha ez miatt bármilyen konfliktus lenne közöttük.

Köszönöm ha normálisan válaszolsz,

Szép napot nektek!

ma 07:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Hogy tudtátok nem lezárni?

Hát még mindig hiányzik, még belé vagy szerelmes. Nem biztos, hogy alapos okkal, de a szerelem vak. A jelenlegi kapcsolatod valószínűleg nem az a mindent átütő érzelmi vihar, és lehet, hogy az hiányzik.

ma 12:05
 2/5 A kérdező kommentje:
A vége annyi volt hogy sms-ben szakított, utána még kicsit beszélgettünk de a szakítás okát nem beszéltük, majd jött a mostani párom és nem is beszéltünk többet.
ma 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Annyi volt az oka, hogy már nem akart veled lenni. Ennél több magyarázat nem kell. Aki sms-ben szakít, az méltatlan a vágyakozásodra.
ma 14:25
 4/5 A kérdező kommentje:

Persze tudom, ezért nem is foglalkoztam a dologgal, hamar elengedtem amikor szakítottunk.

Ezért sem értem az egészet hogy miért álmodok vele.🤷🏻‍♀️

De igazából teljesen így gondolom énis hogy méltatlan lenne rá, ezért is rossz ilyenekről álmodni, mert nem is foglalkozom vele, nem nézem sehol, nem követem mivan vele.

ma 21:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy most, hogy így kibeszélted, leszokik róla, hogy álmodban kísértsen.
ma 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!