Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A párommal 3 éve vagyunk...

Giggancs kérdése:

A párommal 3 éve vagyunk együtt. Kb 500 szor fordult elő, hogy éjjel felül tudattalanul, elkapja a karomat, vagy ahol éppen ér, mintha mentene. Ötletek?

Figyelt kérdés
Néha fáj is kicsit. Szorít, húz, és mindig ilyesmiket mond/kiabál:Jól vagy? Megvagy? Élsz még? Vagy gyere gyere gyere/ne ne ne.. Élsz? Csak ezeket mondja mindig. Megnyugtatom, és visszafekszik.
2013. febr. 27. 13:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ha pontos a három év, akkor minden második éjszaka ... ennyi idő alatt már kiderülhetett volna, hogy mit álmodik ilyenkor :)
2013. febr. 27. 13:57
 2/18 anonim ***** válasza:

Nem érte valami sokk.

A poszt traumásoknál is szokott ilyen lenni.

2013. febr. 27. 14:05
 3/18 anonim ***** válasza:
*Nem érte valami sokk?
2013. febr. 27. 14:06
 4/18 A kérdező kommentje:

Próbálom faggatni ilyenkor,hogy megtudjuk végre,vajon mit álmodik.Sajnos sikertelen.:(

Sokk? Elváltak a szülei,de már nagyon régen,és már 15 éves volt.Elég idilli élete volt.Inkább az enyémben van sok sokk:) de attól nemhiszem.

Előző élet is eszembe jutott.Hogy esetleg meghaltam mellette vagy ilyesmi.

Hogy faggassam ki álmában?

2013. febr. 27. 14:10
 5/18 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy az ezoterikus része izgat,de én inkább a pszichológiai részére alapoznék.
2013. febr. 27. 14:12
 6/18 A kérdező kommentje:

De hogy derítsem ki? Elég materialista. Kis zseni féleség.Elég bölcsen/semlegesen él.Sosem kiabál.Nincsenek konfliktusai,megy a biznisz.Kicsit mondjuk robot szerű,furcsa a gyerek :D

Alvásvizsgálatra nem akar menni.Semmi ilyesmi.Hogy túrjam ki az agyából?

2013. febr. 27. 14:22
 7/18 anonim ***** válasza:

Hát te csak nehezen fogod tudni,vagy sehogy.

Amíg ő nem megy el szakemberhez,addig ez marad.

Inkább erre kéne rábeszélni.

2013. febr. 27. 14:33
 8/18 anonim ***** válasza:

"Nincsenek konfliktusai,megy a biznisz.Kicsit mondjuk robot szerű,furcsa a gyerek"

Ez nem biztos, hogy azt jelenti, hogy nincs problémája. Azt is jelentheti, hogy elfojtja őket.

Amúgy nem értem. Tudja jól, hogy fájdalmat okoz neked szinte minden éjjel, és nem érdekli?

2013. febr. 27. 14:39
 9/18 A kérdező kommentje:

Sajna arra -50 százalék van,hogy elhajtsam:(

A gimit otthagyta.Utálja szívből a sulit,és kicsit antiszoci,ha lehet ilyet mondani.Lehet,hogy tényleg történt valami,amit eltemetett?Lehet a suliban.Hmm

Érdekes,hogy ezt hoztad fel.Még nem gondoltam ilyenre.

Az én életemben 9 évesen volt elég durva sokk.15 évesen villant be minden nagy bőgés közepette.(lány vagyok)

Valahogy nekem kell kiderítenem.

Köszi a válszt,előrébb vittél talán:)

2013. febr. 27. 14:41
 10/18 anonim ***** válasza:
Amit leírtam az olyan,hogy éri egy sokkhatás,ami utána vagy csak álmában,vagy akár éber állapotban is be tud villani,és ilyenkor újra éli.
2013. febr. 27. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!