A párommal 3 éve vagyunk együtt. Kb 500 szor fordult elő, hogy éjjel felül tudattalanul, elkapja a karomat, vagy ahol éppen ér, mintha mentene. Ötletek?
Nem érte valami sokk.
A poszt traumásoknál is szokott ilyen lenni.
Próbálom faggatni ilyenkor,hogy megtudjuk végre,vajon mit álmodik.Sajnos sikertelen.:(
Sokk? Elváltak a szülei,de már nagyon régen,és már 15 éves volt.Elég idilli élete volt.Inkább az enyémben van sok sokk:) de attól nemhiszem.
Előző élet is eszembe jutott.Hogy esetleg meghaltam mellette vagy ilyesmi.
Hogy faggassam ki álmában?
De hogy derítsem ki? Elég materialista. Kis zseni féleség.Elég bölcsen/semlegesen él.Sosem kiabál.Nincsenek konfliktusai,megy a biznisz.Kicsit mondjuk robot szerű,furcsa a gyerek :D
Alvásvizsgálatra nem akar menni.Semmi ilyesmi.Hogy túrjam ki az agyából?
Hát te csak nehezen fogod tudni,vagy sehogy.
Amíg ő nem megy el szakemberhez,addig ez marad.
Inkább erre kéne rábeszélni.
"Nincsenek konfliktusai,megy a biznisz.Kicsit mondjuk robot szerű,furcsa a gyerek"
Ez nem biztos, hogy azt jelenti, hogy nincs problémája. Azt is jelentheti, hogy elfojtja őket.
Amúgy nem értem. Tudja jól, hogy fájdalmat okoz neked szinte minden éjjel, és nem érdekli?
Sajna arra -50 százalék van,hogy elhajtsam:(
A gimit otthagyta.Utálja szívből a sulit,és kicsit antiszoci,ha lehet ilyet mondani.Lehet,hogy tényleg történt valami,amit eltemetett?Lehet a suliban.Hmm
Érdekes,hogy ezt hoztad fel.Még nem gondoltam ilyenre.
Az én életemben 9 évesen volt elég durva sokk.15 évesen villant be minden nagy bőgés közepette.(lány vagyok)
Valahogy nekem kell kiderítenem.
Köszi a válszt,előrébb vittél talán:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!