Giggancs kérdése:
A párommal 3 éve vagyunk együtt. Kb 500 szor fordult elő, hogy éjjel felül tudattalanul, elkapja a karomat, vagy ahol éppen ér, mintha mentene. Ötletek?
Figyelt kérdés
Néha fáj is kicsit. Szorít, húz, és mindig ilyesmiket mond/kiabál:Jól vagy? Megvagy? Élsz még? Vagy gyere gyere gyere/ne ne ne.. Élsz? Csak ezeket mondja mindig. Megnyugtatom, és visszafekszik.2013. febr. 27. 13:51
11/18 A kérdező kommentje:
Áá,annyira nem durva.Ha fáj,az nagyon nagyon ritka,és csak egy pillanatig tart.Szólok hozzá,és egyből lelágyul,elenged.Van,hogy röhök kicsit utána,mintha magát röhögné ki,de ez is tudattalan.Talán vegyül az érzés a hirtelen ébredéssel,ijedséggel.Tűfóbiás amúgy:)Én meg krónikus ijedős vagyok.Bármitől,a szellőtől is és hangos "hiiiii" hang társul hozzá.
2013. febr. 27. 14:50
12/18 A kérdező kommentje:
Értelek!
2013. febr. 27. 14:58
13/18 anonim válasza:
És arra miért nem gondoltok, hogy simán csak szereti és félti a lányt? Ha kissé antiszoci meg visszafogott, visszafojtja az érzéseit, akkor simán lehet, hogy álmában "éli ki" a szenvedélyt, félelmet attól, hogy a lánnyal valami rossz történik. Mert akkor nincs tudatos kontroll. Szerintem ez inkább a pszichológia témaköre, mintsem az álomfejtésé.
14/18 A kérdező kommentje:
Hmm. Ez is érdekes megközelítés.Akár ezt is el tudnám fogadni,mert nem nagyon nyilvánítja ki az érzéseit.Nem mondja,hogy szeret,nem ölel meg magától,és az érzéseiről sosem beszél.Nem csak velem kapcsolatban nem.Sosem láttam még őrült mód vágyakozni,vagy kitörően örülni,vagy kétségbe esni,sem nagyon szomorúnak lenni.Mivel jól ismerem,az apró jelekből tudom kiolvasni az aktuális érzelmeit.Na bocs mááá,hogy álomfejtésbe írtam,csak beszélgetés közben szembesülök vele,hogy pszihológia cucc lehet inkább :P Ez jutott eszembe,mert álmában csinálja,Azt hittem álmodik ilyenkor.Visszatérőt,vagy ilyesmi.
2013. febr. 27. 15:12
15/18 anonim válasza:
Jó az egy dolog,hogy ő belül robbant pezsgőt,de akkor is "kb. 500-szor" az már durva,és szerintem több ennél.
16/18 A kérdező kommentje:
Én csak most regisztráltam.Ilyenkor át kell helyezni a pszichológia témakörbe:) ?
2013. febr. 27. 15:25
17/18 anonim válasza:
Szerintem ő a helyi drogbáró, attól lehet ez. Minden stimmel. Fél a szerettei elvesztésétől, na meg a tűtől. Megy a biznisz, nyolc osztály. Robotszerű zseni. Ezer százalék, hogy minimum maffiózó, főleg ha még kopasz is :)
18/18 anonim válasza:
Azt majd a moderátorok megteszik,ha egy vamzer jelenti a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!