Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A múlt éjjel az exemmel...

A múlt éjjel az exemmel álmodtam, bevallotta hogy szeret még, ami szinte lehetetlen mert a való életben sokszor kotoszkodik velem, a mostani párommal eléggé jól megvagyunk, ez alom kissé felkavaró, nem tudom mi az oka, mire véljem?

Figyelt kérdés
Mire véljem?
2017. okt. 11. 08:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Hiányzik? Esetleg bizonyítani akarsz neki valamit? Bármit
2017. okt. 11. 08:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Az álmokat nehéz megmagyarázni. Másokat is felkavarnak bizonyos álmok, de ez így szokott lenni.

Néha olyanok szerepelnek az álmomban, akiket évek óta nem láttam, máskor meg az, akivel aznap találkoztam. Teljesen kiszámíthatatlan.

Ne láss mögé semmit, az agy ilyen, furcsa dolgokat csinál néha, főleg álmodban. :)

2017. okt. 11. 11:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ne akadj fenn ezen. Ha fontosnak tartod, akkor pszicho-analizálhatod, de az életedre nézve nincs jelentése és semmit sem fog befolyásolni.

Szerintem minden emberben hiányt hagyhat az, ha együtt volt olyan ex-el aki nem szerette, lehet ez csak késõbb csattan ki rajtad, de erre is reagálhat így a tudatalattid. Talán nem tetted túl magad lelkileg az exed sérelmein.

Ha valakivel rosszul bántak elözõ kapcsolatban, akkor nehezebben éli bele magát mások szeretetébe vagy törõdésébe a késõbbiekben, ezért kavart fel.

2017. okt. 11. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!