Azt álmodtam meghalok érdekelne mások miket láttak?
Figyelt kérdés
nemrég egy olyan álmom volt ahol meghalok iszonyatosan valóságos volt egy bunkerféleségben voltam random emberekkel akiket nem ismerek és egy hangosbemondón megszólal egy férfi hogy "jönnek a bombák* aztán földrengés és lassított felvétel szerűen látom ahogy berobban a fal és lassan porrá válnak az emberek majd én is és egész végig csak arra tudtam gondolni hogy meghaltam most milesz ezután majd hatalmas békesség öntött el és melegség majd egy sötét helyre kerültem ahol volt egy tükör de mikor belenéztem nem én voltam az hanem valaki teljesen más és felébredtem nagyon megrázó volt az álom több órának tűnt és a leg valóságosabb volt amit valaha átéltem.
Mások miket láttak? Írásjeleket drága, írásjeleket. Csak nem itt.
dec. 26. 22:36
2/9 anonim válasza:
Sajnos gyakran álmodok atombombákkal vívott háborúról, remélem nem a jövő eseményeit álmodjuk. A napi hírek nagy többsége negatív rosz hír valószínűleg ezek hatása álmaink.
dec. 26. 23:20
3/9 anonim válasza:
Én megálmodtam szerintem az ukrán háborút, néhány évvel korábban visszatérő álmaim voltak háborús jelenetekkel.
dec. 27. 01:42
4/9 anonim válasza:
A leírtak alapján azt gondolom, hogy ez nem álom volt, hanem egy emlék az (egyik) előző életedből.
dec. 27. 13:11
5/9 anonim válasza:
Vagy emlék vagy a kollektív tudattalanra rácsatlakozott. Kétszer álmodtam meg merényletet, egyszer 3 órával előtte, aztán volt egy, ami nem is merénylet volt, hanem tömegszerencsétlenség, azt utólag álmodtam meg fél évvel és utána hallottam róla, hogy mi történt és azonnal bevillant az álmom. Azt mondta egy asztrológus, hogy rácsatlakoztam a kollektív tudattalanra.
dec. 27. 13:20
6/9 anonim válasza:
Kérlek, legalább néhány helyen tagold az írásodat vesszőkkel (teljes központozást nem várok el), mert így nagyon nehéz olvasni. Még akkor is, ha a téma érdekelne.
dec. 27. 15:39
7/9 anonim válasza:
Van egy rèszed ami àt akart alakulni vagy is megùjùlt a szemèlyed. Lehet hirtelen jött vàltozàs èrt tèged amivel màs ember lettèl vagy leszel. Valszeg egy ùj rèszedet ìsmerheted majd meg valamilyen tevèkenysègben ami egy teljesen ùj szakaszba lèp az èleted. Nem tudom hàny èves vagy ès milyen cèljaid vannak vagy milyen nagy vàltozàsokon mental keresztül de ez az àlom màr azt mutatja hogy ùj szakaszba lèptèl ès az a konfort zoʻnàdon kivul esik ami àltal egy ùj, mèg nem ismert rèszed bùj elő. Ez egy teljes traszformàciot mutat. A halàl az mindig valakinek az elengedèse az àlomban ha ennyire radikàlisan tünik el ès ràadàsul utanna jol èrzed magad az vègkèpp mutatja hogy valami nehèz èlet szakaszba is sikerult magad utàn hagyni.
Gondolod àt mik törtèntek veled, milyen nagy vàltozàsok akàr korulotted vagy sajàt magadban.
dec. 29. 10:40
8/9 gungasam válasza:
Nem kellene olyan filmeket videókat nézned amelyek nyomasztó és félelmetes képeket tartalmaznak. Az írásodat légyszíves tagold legalább mondatokra mivel úgy több értelmet nyernek. Nem álmodom a halálról és szenvedésről, nem álmodom háborúról. Amikor felébredek általában nem emlékszem , hogy mit álmodtam. Olyankor emléksze az álomra mikor vissza alszom éjszakai ébredés után és már nem olyan mélyen alszom. Olyankor befolyásolni is tudom, hogy miről szóljon az álom. Igyekszem pozitív dolgokról álmodni bár ez nem mindig sikerül. Van , hogy baleset ér álmomban.
jan. 14. 19:18
9/9 anonim válasza:
Én az urbe akartam felszallni hogy megfagyjak ehelyett inkább egyre jobban melegem lett
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.