Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Havas hegyen tudatos álom?

Havas hegyen tudatos álom?

Figyelt kérdés

Szokatlan álmom volt ma reggel.

Konkrétan mintha éreztem volna ahogy, ki és be lépek az álomba.

Mikor fel keltem akkor ködös volt minden és bizsergett a testem.

Még egy pillanatig amíg magamnál voltam, láttam képeket bevillanni ahogy a kezeimet elterülve látom egy havas hegyen de magamat nem látom mivel ez az én POV-ban volt. Szóval 2x láttam ezt a képet és éreztem ahogy elterülve feküdtem a hóban, még néztem a kezeimet pár mp-ig, hogy hol vagyok és mi történik velem. Az elején arra lettem figyelmes, hogy busszal megyünk a hegyre fel egy úton és bármikor ha álmomban meredek hely van, mindig el fog egy fura és bizsergető érzés, félelem inkább és a következő kép az az, hogy elterültem a hóban de busz sehol és a többiek se. Kb. mintha félig összekeveredett volna az álom és a való világ. Pár mp-es álom lehetett, de tudom hogy álom volt de mintha mégsem hisz éreztem magam az álomban...Láttam konkrétan a szememmel a sötét havas tájat, mintha csak tegnap lett volna. Tudatos álom lehetett volna vagy mi a pontos megnevezés ilyesmi álmokra?

-Unatkozó, troll válaszoktól kíméljetek, köszi.-

dec. 22. 19:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Reszleges tudatos alom ki be kapcsolt a tudat par pillanatra
dec. 23. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!