Mi történik, ha tudatos álom alatt közlöd az emberekkel, hogy ők nem igaziak?
Én tudatos álmodás során sosem tudtam semmi extra dolgok csinálni...
Amikor eleinte voltak ilyen álmaim, utána olvastam mi ez, rögtön elhatároztam, hogy rágyúrom magam. Tehát hogy előhozhassam ezt, és akkor majd repülni fogok, tűzlabdákat dobálni, falon átmenni, bármi ilyesmit.
Úgy fogtam fel, hogy szuper erőre tehetek szert ezzel ebben a világban.
Hát nagyot tévedtem.
Én legalábbis úgy jártam, hogy ott vagyok, hogy "magamhoz térek" álmodás közben, tehát előjön a tudatos álom, és így mozgatom a kezem hogy na! Tűzlabda! Menjé'! Meg próbálok repülni, semmi nem történik.
Mint kiderült van egy "gát" az agyban: Ha a tudatalattid pontosan, 100% biztosan tudja, hogy lehetetlen amit kérsz, nem fog megtörténni.
Tehát nyújtogatom a kezem hogy jöjjön már a tűzlabda, de a tudatalattim, ami megteremti ezt a világot 100%-osan tisztában van azzal, hogy ez lehetetlen, nem tudok tűzlabdákat lőni, és persze nem is lövök.
Szerintem emberekkel is ugyan ez lenne. Amint felfedezném, hogy ők nem igaziak, a tudatalattim a másodperc tört része alatt törölné őket, vagy felkeltene.
De ez az én személyes esetem.
Inkább vettem egy VR szemüveget erre a célra :D
2-es akkor rosszul csinálod
Ha odaképzelsz egy kiskutyát, akkor megjelenik
Ha elképzeled hogy tűzlabdákat dobálsz, akkor az is megtörténik
Erösen el kell képzelni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!