Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szokott más valaki is pisilést...

Szokott más valaki is pisilést álmodni?

Figyelt kérdés

Velem viszonylag gyakran előfordul, mondjuk havonta 1x legalább hogy álmomban pisilnem kell és szinte lehetetlen bizarr körülmények állnak rendelkezésre ilyenkor.

Érzem, hogy kell és nincs hová menni, keresem a lehetőségeket.

pl olyan wc ami elvan dugulva, vagy egyéb más zavaró körülmények.

Legutóbb ma reggel amire emlékszem olyan hely volt ahol járkálnak emberek mint pl egy nagy terem és a közepén volt pár piszoár szerű wc ami mintha csak egy asztallapon vágott lyukak és max derék magasságban volt csak eltakaró része szemből, hogy láttad a környezetedben az embereket akik egyéb mást csináltak, és használatkor pedig azt láttam, hogy a lyukon túl csak a földre folyik a vizelet amitől megijedtem, majd a lyukba nézve láttam, hogy egy félre csúszott vödör van ott és próbáltam abba célozni a többit.

Ilyenkor amikor sikerül megkönnyebbülni és felébredek rögtön nyúlok oda, hogy nem csináltam -e a gatyámba, de szerencsére nem, viszont álmomban érzem a megkönnyebbülést.

Gondolom a vizelési inger hatására álmodok ilyet és azért nem vagy nehezen találok rá lehetőséget mert "alszom és az ágyban nem kellene ilyet tennem", de mégis furcsa a szituáció.

Másokkal is fordult elő ilyesmi? ha igen van emlék ilyen bizarabb körülményről?

dec. 14. 17:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%
Igen, de a legbizarabb az volt, amikor spermaval ejakulaltam almomban a tesomra. :)
dec. 16. 19:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Álmodás nélkül volt olyan hogy elalvás előtt ittam és hajnalban arra ébredten fel, hogy nagyon kell pisilnem.
dec. 16. 23:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Viszont láttam Youtubeon egy filmjelenetet ahol valakit azzal vallattak, hogy álmában nagyon kellett pisilnie és momdták, hogy nem tud pisilni, csak az ingert érzi.
dec. 16. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!