Pisilés előtt vagy után szokott felállni?
Figyelt kérdés
Ha fiu vagy neked mikor áll fel? Wczés elött vagy után. De lehet hogy nem is áll fel egyáltalán?2022. okt. 1. 15:42
2/12 anonim válasza:
Akkor szokott felállni, amikor szexuális inger hat rám, és ez teljesen független a pisiléstől. 😊 Nálad a pisilés is hatással van arra, hogy mikor áll fel?
3/12 A kérdező kommentje:
Reggel igen. De néha random feláll közbe
2022. okt. 1. 16:11
4/12 anonim válasza:
Jaaaa, hogy reggel!... Az más. Lehet, hogy félreértettem a kérdést, mert a nap közbeni pisilési ingerrel csak ritkán függ össze, hogy merevedni és duzzadni kezd egy pénisz, de reggel szinte minden fiúnak áll a farka. 😀
5/12 A kérdező kommentje:
Jaa köszi!! Nap közben csak ritkábban áll fel.De szokott néha hogy pisilek és meg merevszik közbe teljessen!!azér kérdeztem
2022. okt. 1. 16:20
6/12 anonim válasza:
Utánn, mert állóval memtudok pusilni
7/12 anonim válasza:
Miért állna fel? Nem izgulunk fel attól, hogy megfogjuk a szerszámot pisiléshez.
Előtte is, meg utána is felállhat, de teljesen más okból. Nincs köze a pisiléshez. Akár azt is kérdezhetnéd, hogy ásítás előtt vagy után áll-e fel.
8/12 A kérdező kommentje:
Nekem ásitás után néha
2022. okt. 1. 16:54
9/12 A kérdező kommentje:
Ha nagyon állmos vok
2022. okt. 1. 16:55
10/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? 15?
Majd elmúlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!