Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruàciókor nektek nem...

Menstruàciókor nektek nem szokott pisilés után baleset történni?

Figyelt kérdés
Én nem átàzni szoktam, hanem amikor pisilek és állok fel a WC-ről akkor fordul elő, hogy csöpög belőlem a vér amikor húzom fel a nadrágom és nagyon oda kell figyelnem, hogy ne legyen tiszta vér a padló meg a nadrágom.
2024. jún. 16. 05:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tapasztaltam ilyet.

De lehetséges megoldások:

- Várjál még pár másodpercet, ha neked ilyen a menzid

- Használj tampont, vagy kelyhet

2024. jún. 16. 07:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Amikor betétezek, akkor erre külön odafigyelek: kitörlöm, csekkolom még egyszer, és húzom is fel a bugyit.

2024. jún. 16. 09:06
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom miért de nekem mostanában van egy nap amikor egy ideig valami brutális mennyiség jön. Nem egész nap, de mondjuk elég arra, hogy olyan vagyok odalent mint akinek egy vérvízesés lett volna alul. Eddig skerült annyival megúszni, hogy bement egy icsi a nadrágba, nem hagytam ülésen vagy széken nyomot szerencsére.
2024. jún. 16. 12:09
 4/4 anonim válasza:
A csöpög kicsit túlzás, de volt már, hogy a padlóra/ wc deszkára csöppent.
2024. jún. 18. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!