Szokott más valaki is pisilést álmodni?
Velem viszonylag gyakran előfordul, mondjuk havonta 1x legalább hogy álmomban pisilnem kell és szinte lehetetlen bizarr körülmények állnak rendelkezésre ilyenkor.
Érzem, hogy kell és nincs hová menni, keresem a lehetőségeket.
pl olyan wc ami elvan dugulva, vagy egyéb más zavaró körülmények.
Legutóbb ma reggel amire emlékszem olyan hely volt ahol járkálnak emberek mint pl egy nagy terem és a közepén volt pár piszoár szerű wc ami mintha csak egy asztallapon vágott lyukak és max derék magasságban volt csak eltakaró része szemből, hogy láttad a környezetedben az embereket akik egyéb mást csináltak, és használatkor pedig azt láttam, hogy a lyukon túl csak a földre folyik a vizelet amitől megijedtem, majd a lyukba nézve láttam, hogy egy félre csúszott vödör van ott és próbáltam abba célozni a többit.
Ilyenkor amikor sikerül megkönnyebbülni és felébredek rögtön nyúlok oda, hogy nem csináltam -e a gatyámba, de szerencsére nem, viszont álmomban érzem a megkönnyebbülést.
Gondolom a vizelési inger hatására álmodok ilyet és azért nem vagy nehezen találok rá lehetőséget mert "alszom és az ágyban nem kellene ilyet tennem", de mégis furcsa a szituáció.
Másokkal is fordult elő ilyesmi? ha igen van emlék ilyen bizarabb körülményről?
Nálam egyszer Hitler majdnem összepisilta magát, szinte röhögtem, milyen vicces lenne ott a sok ember előtt összepisilné magát. Végül kiderült, hogy nekem kell pisilni.
Máskor meg egy férfi ismerősömnek kellett a falunapon kakilnia, de veszettül, de végül itt is nekem kellett helyette WC-re menni.
Igen, velem is előfordult már. Kerestem a wc-t és ugyanúgy, ha megtaláltam, akkor ugyanezek a szituációk álltak fent.
Pl a klotyó tele volt ruhákkal. Vagy teljesen nyílt helyen volt, ahol bárki láthat.
Most 36 éves vagyok. Emlékszem, bevallom, hogy 18 évesen volt egy álmom, amikor épp az udvarunkon jött rám és hát elővettem és elengedtem. életem legjobb vizelése volt, aztán jött a melegség és felébredtem. Azóta tudom, hogy ha álmodban wc-t látsz, akkor vigyázz!
Vigyázz, ha álmodban wc-t látsz, mert az csapda! :D
Én már almodtam szarással, ereztem is hogy kijon
Nagyon valosagos volt de szerencsére nem szartam be az ágyamba 🤣🤣
Ha álmodban wc-t látsz ne használd, mert csapda 😊 ébredtem már arra, hogy azt álmodom pisilek és lám, tényleg 😀
Elég sokféle variáció előfordult már, sokat álmodom én is pisiléssel.
Nem Jóska vagyok, hanem Krisztián.
De azért meséltem el, hogy okuljatok belőle. mindig vizsgáld meg, hogy nem-e álmodsz, amikor pisilni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!