Milyen jelentősebb álmod volt, amire emlékszel?
Gyerekkoromban álmodtam egyszer valami olyat, hogy nagyimnál voltam a kertben, és a szomszéd unokáját elrabolta egy "pandamaci fejű madár". Nem tudom, hogy visszatérő álom volt-e, de rettegtem tőle sokáig... pedig se a panda, se egy madár nem félelmetes 🙂 A mai napig látom magam előtt azt a lényt, pedig közel vagyok a 40-hez, de tök ijesztő volt számomra 🙃
Elég sok álmomra vagy álombéli mozzanatra emlékszem amúgy, régen a kollégáimat szórakoztattam velük, mert notórius "hülyeségeket álmodó" voltam, és teljes sztorikra is emlékeztem általában. (Mióta megszületett a fiam, azóta nem nagyon álmodok, gondolom annyira keveset alszom, hogy nincs rá agyi kapacitásom 😀)
Hát en akkora hülyeségeket tudok álmodni mint a ház, de sajnos emlékszem is rájuk. Gyerekkoromban volt egy jancsi és juliska mesekönyvem, abban volt egy kép a bosziról. Na azt is álmodtam hogy a mamám házát elözönlötték ezek a boszorkányok, voltam vagy 4 éves és tisztán emlékszem, ez a legkorábbi.
De jelentős az nem olyan rég történt, barátnőméknél nem jött össze a baba, kezdte már elengedni. Azt álmodtam hogy náluk vagyok, és láttam egy szőke kislányt játszani az udvaron. Elmeséltem neki, rá 2 hónapra terhes lett, azóta már meg is van a szőke kiscsaj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!