Miért gondolja azt a férfiak jelentősebb része, hogy egy nő önmagában nem boldogul hivatalos ügyintézésekkel? Vagy pláne sokan a munkaerőpiacon nem állják meg a helyüket?
Én nőként nem vettem észre, hogy a ferfiak ezt gondolnák, sőt, jellemzően pont a nők intézik a hivatalos, adminisztracios ügyeket.
A munkaerőpiac más helyzet, bár szerintem azt eem hiszik, hogy rgy nő nem állná meg a helyét, csak ugye jellemzően a nő lesz anya, és az anya áldozza be a munkat, karriert, ő vesz ki táppénzt, neki kell elrohanni a gyerek ünnepségére, stb., ezért vezető mumkakörökbe nehezebben beilleszthetőek, mert ott nem lehet annyjt hianyozni.
Igen, az utolsó két válaszolóval egyetértek abban, hogy az anyaság mibenlétét a természet oltotta belénk.
Ház körüli teendők, házimunka - az én párom szerint inkább női "erősség". (Nyilván elvárja a kiszolgálást valamilyen szinten.)
De azt is jelzi, hogy "nem gyerek" már. Egyértelmű.
Lehetséges, hogy van igazság a 6-os válaszban.
Nálam idősebb férfi ismerősök "apukát" próbálnak faragni magukból. :) Egy rövid ideig szórakoztató tud lenni, hosszabb távon fárasztó.
amiért néhány női ügyintéző úgy kezeli a férfi ügyfeleket, mint a kutyát pl.
Sovinizmus.
Férfi/nő gyúlölet.
Van egy okmányiroda, ahol egy középkorú nő kizárólag a férfiakkal kifejezetten bunkó, női ügyfelekkel normális.
Először hozzámvágta az autó forgalmiját, legközelebb csak simán nem akarta elintézni az ügyet.
Mindezt úgy, hogy kedvesen, normálisan köszöntem, mindenféle előítélet nélkül.
Mivel az ügyintézők zöme nő, próbálnád ki 1x, milyen pasasként ilyen középkorú matrónák között ügyeket intézni.
2 véglet van, vagy túl kedvesek, vagy nagyon bunkók.
Ritka elmaradott putri lehet, ahol laksz. 80-s években is se volt igaz.
"Ügyintézés", azért nem megy a fiataloknak, mert papír alapú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!