Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ha irtózok a...

Mit csináljak ha irtózok a hivatalos helyektől?

Figyelt kérdés
Szociális fóbiám van, ami már pánikbetegséggel, szorongással jár bizonyos helyzetekben, pl. közös étkezések, banki ügyintézés, stb. Most be kell mennem az Okmányirodába és magától a gondolattól, hogy ki kell töltenem egy lapot elkap a gyomorgörcs, mert múltkor is elkapott a pánikroham hivatalos helyen ettől és leizzadtam és látványosan elkezdtem remegni írás közben, amitől nem tudtam koncentrálni sem, az ügyintéző gondolhatjátok hogy nézett rám, amitől még inkább befeszültem. Mit tegyek, hogy felfogjam, hogy nem dől össze a világ ezektől a helyzetektől és hogy rögzüljön az agyamban felfogjam azt is, hogy mások véleménye, amit rólam gondolnak nem számít?
2023. dec. 5. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
27%
Pszichoterápiában tudnak leföldelni a valóságba. Mi nem. Mert ezeket traumák okozzák.
2023. dec. 5. 13:05
 2/4 A kérdező kommentje:
De sokan kinövik úgy olvastam. Eljutnak egy bizonyos szintig, amikor már nem érdekli őket mit gondolnak róluk. Nekem ez a gyökere a szorongásomnak. Pszichoterápiát próbáltam, tb alapon nem találtam olyan szakembert, aki bevált, fizetni meg jelenleg nem tudok.
2023. dec. 5. 13:31
 3/4 anonim ***** válasza:
94%

Fejben dől el.

Gondolj arra, hogy ők azért kapják a fizetést, hogy a te és mások ügyeit elintézzék.

Ők is átlag emberek.

2023. dec. 5. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:
92%

Azert ezek komolyabb ugyek. Egy felrebeszeles es maris mas jogszabaly vonatkozik rad. Erdemes elobb utananezni a jogszabalyoknak annak, amit te akarsz es ahhoz ragaszkodni, semmi mashoz. Ha elterelik a temat valami kedvezobb dologra amit te nem ismersz - lehet hogy valoban jo business, de lotto. Plane ha hangfelvetel keszul. En pl. amit masok rutinbol csak ugy lotyire alairnak en azt rendesen vegigolvasom elol hatul, nem mindegy mit ir ala az ember.

Es volt, hogy belekerdeztem, hogy pontosan az az adatszolgaltato.kft az kicsoda es milyen adatokat akarnak megosztani rolam onokon keresztul, es a recepciosok sem tudtak nem hogy a ceget hogy kicsoda, de hogy miket adnak at, Igy azt a reszt nem irtam ala, de buszken szoktak mutatni, hogy "itt meg itt es itt irja ala". Meg a nagy lof*szt. Es egeszsegugyi dologgal kapcsolatos helyzet volt. Kb. mindenem. Lakcim, nev, telefonszam, sorold.

net.jogtar.hu egy jo hely, de szanni kell ra idod, az teny. Persze ha rutin dolgok vannak pl. bankkartya letiltas akkor ne pazarold az idod.

A panikbetegsegre meg szedd a gyogyszeredet es/vagy jarj terapiara, arra mast nagyon nem lehet mondani.

2023. dec. 5. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!