Miért gondolja azt a férfiak jelentősebb része, hogy egy nő önmagában nem boldogul hivatalos ügyintézésekkel? Vagy pláne sokan a munkaerőpiacon nem állják meg a helyüket?
Hát szüleimnél apa intéz mindent, mert anya tényleg süsü hozzá.
De pl nálunk mindent én intézek, mert férjem az, aki azt se tudja, mivel hova menjen. Ezért is van minden az én nevemen (villamos-, gáz-, vízszolgáltató, előfizetések, szemétszállítás, stb), hogy ha ügyet kell intézni, ne kelljen még meghatalmazásokkal bajlódni.
És ahogy sokan említették, nagy sok háztartásban a nő az ügyintéző, mert a férfiaknak nincs ideje (kötöttem munkaidő esetleg), kedve, vagy türelme hozzá. Az egész ismerősi körömben egyedül a szüleim a kivételek, ahol a férfi az ügyintéző.
A kérdésem egy részét az is ihlette, hogy túl sokan akarnak ismerkedni velem, amikor egyértelművé teszem, hogy párom van. (Jönnek a privátok.)
Nem, nem szeretném lecserélni a társamat másvalakire! De ettől függetlenül még építhetek kapcsolatokat másokkal. (Akár férfi, akár nő.)
Gyakran inkább türelmetlenek, hogy mikor válaszolok újra. Az ügyintézés szó ezt is takarja. Nem csak és kizárólag itt fordulok meg ezen a felületen. De gondolom, hogy mások sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!