Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szexuális álom egy nem kívánt...

Szexuális álom egy nem kívánt nővel?

Figyelt kérdés

(18)

Középkorú felnőttek vagyunk. Van egy nő, akit ismerek 10,5 éve. Soha, semmiféle kémia nem volt közöttünk, nem tetszett nekem és én se neki. Ehelyett az első években kialakult egy full friendzone-os oda-vissza barátság illetve egy ilyen fogadott testvéri viszony. Majd megritkult a kapcsolattartás. Erre most éjszaka azt álmodom, hogy fekszem meztelenül és a lány végigcsókolja a testemet és én meg belenyúlok a nunijába és a melleit markolászom. Aztán felébredtem és akkor ott, hajnalban, kívántam őt testileg, majd ahogy elmúlt a hajnal és kitisztultam, újra visszatért az a józan állapot, hogy egyáltalán nem tetszik a lány. (Asszony, mert időközben amúgy férjhez is ment)

Arra vagyok kíváncsi, hogyha valaki egyáltalán nem vonzott testileg soha, azzal miért álmodik ilyet az ember?

okt. 7. 08:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%

Most, hogy a másé lehet érdekesebb.

Mindenképpen ugye évekig szem előtt volt es álmodban könnyű általa “nőanyaghoz” jutni, mivel az agyad már ismeri, ismeretlen nővel nehéz álmodni. Álmodban kéznél volt.

Ugyanígy éreznél előbb utóbb más nő iránt ha vele dolgoznál vagy valami

okt. 7. 16:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Eros szexhianyod van .
okt. 8. 13:29
 13/13 A kérdező kommentje:
"Most, hogy a másé lehet érdekesebb." 6 éve férjnél van, ha ez lenne, akkor előbb elő kellett volna jönnie.
okt. 8. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!