Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szexuális álom egy nem kívánt...

Szexuális álom egy nem kívánt nővel?

Figyelt kérdés

(18)

Középkorú felnőttek vagyunk. Van egy nő, akit ismerek 10,5 éve. Soha, semmiféle kémia nem volt közöttünk, nem tetszett nekem és én se neki. Ehelyett az első években kialakult egy full friendzone-os oda-vissza barátság illetve egy ilyen fogadott testvéri viszony. Majd megritkult a kapcsolattartás. Erre most éjszaka azt álmodom, hogy fekszem meztelenül és a lány végigcsókolja a testemet és én meg belenyúlok a nunijába és a melleit markolászom. Aztán felébredtem és akkor ott, hajnalban, kívántam őt testileg, majd ahogy elmúlt a hajnal és kitisztultam, újra visszatért az a józan állapot, hogy egyáltalán nem tetszik a lány. (Asszony, mert időközben amúgy férjhez is ment)

Arra vagyok kíváncsi, hogyha valaki egyáltalán nem vonzott testileg soha, azzal miért álmodik ilyet az ember?

okt. 7. 08:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Megis vonzocc hozzá
okt. 7. 09:58
 2/13 A kérdező kommentje:
Mi az a "vonzocc"?
okt. 7. 10:49
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Az hogy megbasznád 🤣
okt. 7. 11:00
 4/13 anonim ***** válasza:

A pszichológia ismeri ezt a jelenséget! A vonzalom titka, hogy felébresszed a vonzalmat az ISMERŐSSÉG.

Tehát a pszichológia szerint, ha valaki terszik, mást se kell tegyél, mint időnként kerülj a szeme elé.

Előbb utóbb ez felébreszti benned a vonzalmat, hiába rút, vagy nincs kémia.

Úgy látszik igaz a teória. Ez ennél nem több, nem kell ebbe nem tudom mit belelátni!

okt. 7. 13:32
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen, ez jó, amit a 4-es ír, bár akkor iszonyat sok szerelemmel több lenne. Pl kollégák, akik naponta látják egymást.
okt. 7. 15:02
 6/13 anonim ***** válasza:

Azok is előbb utóbb felfigyelnek egymásra, a kollégák is!

Hát nem olvastad, hogy a munkahelyi szexualis kapcsolatok a leggyakoribbak.

Évekig együtt dolgoznak, vagy hónapokig és előbb utóbb úgy érzi, hogy ismeri, bízik benne es be i jön neki!

okt. 7. 16:05
 7/13 anonim ***** válasza:
Persze a legtöbb ilyen munkahelyi “szerelem” titokban marad!
okt. 7. 16:06
 8/13 anonim ***** válasza:
A legtöbb szerelmi kapcsolat alapja az ismerősség érzése.
okt. 7. 16:07
 9/13 A kérdező kommentje:

"A legtöbb szerelmi kapcsolat alapja az ismerősség érzése."

Ez elgondolkodtatott, köszönöm is a kommentet. Ezek szerint ezért nem a legépkézlábabb dolog az ún "TÁRSKERESŐ" - és tökmindegy, hogy online vagy a régi időkben az újsághirdetés, mert ott mindenki az élete párját keresi és ha valami nem klaffol azonnal, akkor ghostingol, lelép, azaz ki sem tud bontakozni semmi.

okt. 7. 16:22
 10/13 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy a "Lányt" én 2014 tavasszal ismertem meg egy bulitársaságban. Aztán kiderült, hogy sok dologban egy húron pendülünk, de sosem éreztünk szexuális vonzódást a másik iránt. 4-5 évig ilyen napi, vagy heti többes szintű volt a kapcsolattartás, majd évekig alig kommuinikáltunk. Ő 2018-ban férjhez ment, ott is voltam az esküvől és őszintén örültem is neki, mert egy rendes srác vette el. De az utóbbi időben alig alig kommunikáltunk. Ezért nem értem ezt az egészet. Kíváncsi lennék, de hülyén jönne ki megkérdezni, hogy vajon mostanában benne is van-e valami velem kapcsolatban, vagy ez csak az én fantazmagóriázásom...
okt. 7. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!