Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehet az ilyen álmok mögött?

Mi lehet az ilyen álmok mögött?

Figyelt kérdés

Szeretném tisztázni,hogy Sosem,de soha a büdös életben nem érdekelt a szex,erotika,testiség,mindig is hidegen hagyott a dolog.Sosem éreztem szexuális vonzalmat senki iránt sem,és nem is akarok szexuális kapcsolatot létesíteni senkivel,semmilyen férfival,még ha mondjuk a trónok harcában is látok egy sex jelenetet az sem mozgat meg különösebben,jó el ismerem,hogy van,hogy bele-bele vizuálom magam az adott szituációba,de igazából nincs és soha nem is volt kedvem vagy ingerenciám ahoz,hogy csináljam.

A lényeg,hogy nemrég azt álmodtam,hogy fekszek az ágyban,a lábamnál pedig egy tökre vadidegen srác fekszik és ha jól emlékszem talán simogatott is majd hirtelen rá fogott a mellemre amit az álmomon belül éreztem,vagy legalábbis úgy érzékeltem,itt véget is ért az álom mert fel riadtam és nem tudtam hova tenni a dolgot.A nevelő Anyám pedig nemrég el mesélte,hogy velem álmodott,ahogy ki jövök a fürdőből magam köré csavart törölközővel majd hirtelen le dobom a törölközőt és anyaszült meztelen a padlón fekszek,az apám oda jön hozzám és fölém hajol….

Szerintetek mi lehet ezek mögött az álmok mögött?

okt. 1. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Az, hogy sérült vagy.
okt. 1. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Remélem, egy beutaló pszichológushoz. Legalábbis édesanyádnak, minél sürgősebben.
okt. 1. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Skill issues...
okt. 1. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Vannak, akiket nem érdekel a s.ex, senkit nem lehet kényszeríteni. Az álmok sokszor furcsák, én rengeteget mászkálok álmomban lépcsőkön fel-le. Magyarázhatunk belőlük sokmindent, de nem érdemes erőltetve nagy jelentőséget tulajdonítani nekik.

Nevelőanyád álma végképp irreleváns, ez csak az ő fejében létezik. Normális ember nem mond el ilyesmit az érintett(ek)nek, hanem mélyen hallgat róla, ugyanis megbánthatja, összezavarhatja a másikat (főleg a gyermeket, fiatalt) teljesen feleslegesen. Ha ilyen környezetben nősz fel, jobb lenne, ha nagyon figyelnél, pszichológushoz fordulnál a kétségeiddel, szükség esetén mielőbb kilépnél az ilyen kapcsolati rendszerből.

okt. 1. 20:55
 5/8 anonim válasza:
16%
tudod nagyon jól,hogy senki nem vonzódik hozzád. nem kell aggódni,hogy valakinek tetszel,mert ez ki van zárva.
okt. 1. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ne láss bele túl sokat.

Ez a fajta álom megjelenítheti a félelmet is vagy a rejtett vágyat is, de mondjuk az beszédes, hogy felriadtál, amikor a srác taperolt. Szép álomból nem szoktunk felriadni.

Viszont a második résznél az szúrt szemet, hogy:

" nevelő Anyám "

Itt a nagybetű miértje sokkal érdekesebb. Szándékos volt? Ha igen, akkor miért?

Egy kort is írhatnál.

Én egyébként a belsődre következtetek:

Vágysz a szexre valamilyen szinten, de ez a valóságban olyan távolinak tűnik. Nem is azért, mert nem lenne kivel, hanem mert nincs is a láthatáron olyan figura, akiben meg mernél bízni, aki előtt felfednéd a titkaidat. és ez az álom nem is a szexre van kiélezve. Inkább a bizalomra.

Nem bízol a fiukban. Nem is mernéd megosztani velük az érzéseidet. várnád, hogy kitalálják a gondolataidat, de ha sikerülne is nekik, az téged megrémítene.

de nem hiszem, hogy különös hangsúlyt kellene fektetni erre az álomra.

Nem vagy örült, pszichológushoz sem kell menned, teljesen normális vagy.

Abban is biztos vagyok, hogy van olyan, aki vonzódik hozzád, csak lehet az neked nem jön be. Ez is normális.

Nő vagy. Jogosan várhatod el, hogy a férfiak pedálozzanak érted és próbáljanak meghódítani.

Szerintem te egy egyszeri és megismételhetetlen érték vagy.

okt. 1. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
Erdekel teged a szex csak az ego mar annyira atvette a hatalmat feletted a sok tagadástól hogy nem latod a fatol az erdot
okt. 2. 06:48
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
41%
Elhatározhatsz bármilyen sületlenséget, de a hormonoknak nem tudsz parancsolni. Azok teszik a dolgukat, ha tetszik, ha nem.
okt. 2. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!